Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben

Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben

Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg Rachel Higginson Szerelem ​5 lépésben című könyve. A szívszorító történetben Elizabeth sorsát követhetjük végig, aki férje elvesztése után próbál újra talpra állni. A nőnek nemcsak magáért, hanem 4 gyermeke miatt is erőt kell vennie magán nap mint nap, és meg kell próbálnia továbblépnie. A könyvben a gyász szakaszait végigkövetve ismerjük meg Elizabeth küzdelmeit, ez az öt lépés azonban nemcsak egy lezárást jelenthet, hanem egy szerelem kialakulásának folyamatát is - persze csak akkor, ha a főszereplőnk megbirkózik az új szomszéd, Ben megjelenése okozta lelki zűrzavarral. Tartsatok velünk, és legyetek részese Ti is e fájdalmas, de egyben gyönyörű könyvről szóló turnénak!

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szabó Krisztina

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 368 oldal

Tagadás – Harag – Alkudozás – Depresszió – Elfogadás Ez a történet nem arról szól, hogyan szerettem bele valakibe. Ez a történet arról szól, hogyan tanultam meg ismét élni, miután a szerelem elhagyott. Elizabeth Carlson a poklok poklát járja – más szóval gyászol. Nyolc évig volt Grady felesége, négy gyereket szült neki, ő élete szerelme, csakhogy a férfi meghalt. A prognózis kezdetektől fogva borzasztó volt, ám Liz sosem adta fel a reményt, hogy Grady meggyógyulhat. Hogyan is tehette volna, ha egyszer ő volt a mindene? Fél évvel később igyekszik összeszedni széthullott életei darabkáit, és időben eljuttatni a gyerekeket az iskolába. Mindkettő lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Manapság mintha minden lehetetlen lenne. Amikor Ben Tyler beköltözik a szomszédba, Liz bánatban és fájdalomban fuldoklik, a gyerekei lázadoznak, úgy érzi, sosem éri utol magát. Nincs ideje kíváncsi barátokra, nem vágyik kéretlen segítségre, ám Ben mindkettővel megajándékozza. És nem csak az udvaron meg a fűnyírásban akar segíteni. Ben többet akar Liztől. Sokkal többet, mint amennyit ő valaha is adni képes a történtek után. Liz igyekszik feldolgozni a férje halálát, keresztülvergődi magát a gyász öt szakaszán, és rádöbben, hogy jóval többet képes adni, mint azt korábban gondolta. Új szerelem kél a szívében, miközben lehántja a bűntudat és a fájdalom kérgét, és rádöbben, hogy az élet sokkal fontosabb, mint a halál.



Nyereményjáték

5 állomás, 5 szakasz: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás. Adott a játék, hogy a gyász folyamatának öt szakaszát járjuk végig, persze nem feltétlenül sorrendben. Ráadásul nem is akárhogyan fogjuk ezt tenni, ugyanis a könyvből vett idézetek alapján kell kitalálnotok, hogy a továbblépés mely szakszáról van szó. A válaszokat szokás szerint a raffelcopter doboz megfelelő soraiba várjuk!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review