Jay Asher – What ​Light: Micsoda fény! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Jay Asher – What ​Light: Micsoda fény!

Jay Asher – What ​Light: Micsoda fény!

2018 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:
A Tizenhárom okom volt sikerszerzője egy új, karácsonyi-romantikus regénnyel jelentkezett, ami többek között az első szerelemről, a megbocsátásról és a második esélyről szól. A különleges történetről a Blogturné Klub bloggerei extra állomásokkal tarkítva mesélnek. Játssz velünk, és nyerd meg a 3 ajándék könyv egyikét!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Nagy Boldizsár
Terjedelem: 264 oldal

A szerelem mindent legyőz? Sierra szeretné megérteni. Caleb szeretné jóvátenni. Együtt rátalálhatnának az igaz szerelemre – ha elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják, ami történt. Keserédes történet az első szerelemről, a megbocsátás erejéről és a második esélyekről. Arról, hogyan lásd meg a másik valódi személyiségét. Sierra csak átmenetileg lakik a városban: a családjával minden évben eltöltenek itt egy rövid időszakot. Ez idő alatt a lány megpróbál érzelmileg távol maradni a fiúktól – Caleb pedig épp azon dolgozik, hogy megbocsásson önmagának, miután egy szörnyű tettet vitt véghez. A fiú szerint: mindenkinek lehet néha rossz napja. De csak akkor kezd el hinni ebben igazán, miután megismerte Sierrát. Nevettem, tapsikoltam, sírtam és hát igen, teljesen beleestem Sierrába, Calebbe és ebbe a tökéletesen megírt, bájos történetbe.” – Jennifer Niven, bestsellerszerző Előbb összetöri a szíved, majd segít abban, hogy újra hinni tudj a szerelemben. Add át magad a lebegésnek!
 
  


Nyereményjáték



A kötet hősnője, Sierra gyakran használ a beszédében kevésbé ismert, idegen szavakat, és ezzel sokszor viccelődnek is. A mostani játékunk során pár idegen szó jelentését találod meg, a feladatod, hogy írd be a megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

- 11.29. - Sorok Között Könyves Blog - 12.01. - Dreamworld (Top10 idézet) - 12.03. - Sorok Között Könyves Blog (extra állomás) - 12.05. - Never Let Me Go blog - 12.07. - Hagyjatok, olvasok! (extra állomás) - 12.09. - Deszy könyvajánlója - 12.11. - Hagyjatok, olvasok! - 12.13. - CBooks - 12.15. - Dreamworld - 12.17. - Kelly & Lupi olvas

1 Hozzászólás:

  1. Nekem az lenne a kérdésem, hogy akkor most magát az idegen szót kell beírni vagy a jelentését? A Rafflecopter szerint a szót, itt a leírás alapján a jelentést...

    VálaszTörlés