Penelope Ward: Jake Undone - Jake megadja magát - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Penelope Ward: Jake Undone - Jake megadja magát

Penelope Ward: Jake Undone - Jake megadja magát

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Penelope Ward, A legdrágább mostohabátyám szerzőjének újabb könyve jelent a tavaly novemberben a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, melynek központjában ismételten egy tetovált srác áll. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével február 9 és 13 között, hogy ti is megismerjétek Jake és Nina meglepő fordulatokkal teli életét. Ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Kiadó:Könyvmolyképző
Fordító: Fischer Mónika
Műfaj: romantikus, New Adult
Terjedelem:  408 oldal

Nina ​Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik. Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott. Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik. Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?
 
  



Nyereményjáték



Mivel ebben a könyvben is a tetovált “rosszfiúé” a főszerep, a játékban is ők lesznek a középpontban. Minden turnéállomáson találhattok egy hősnőt, a ti feladatotok pedig az lenne, hogy megmondjátok, melyik tetovált fiatalember a párja. Nincs más dolgotok, mint az illető teljes nevét (keresztnév és vezeték) beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

02.09 CBooks
02.11 Dreamworld
07.13 Sorok között

1 Hozzászólás:

  1. Kérhetnék linket a sorok között blogról hol kereshető az oldalukon a cikk? Köszönöm és 07.13-ig lehet kitölteni?????

    VálaszTörlés