Jeff Giles: A ​mindenség peremén - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Menő Könyvek YA
Jeff Giles: A ​mindenség peremén

Jeff Giles: A ​mindenség peremén

Fantasy Menő Könyvek YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Menő Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg Jeff Giles A mindenség peremén című könyve. A blogturné három bloggere is nyomon követte Zoé és X különleges természetfeletti kalandjait. Tartsatok velünk ti is, és játsszatok, ha szeretnétek megnyerni a könyv egy példányát.


Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Kormos Kevin
Műfaj: fantasy, YA
Terjedelem: 384 oldal

Megrázó időszakon van túl a tizenhét éves Zoe édesapja hirtelen halála és a közelben élő idős házaspár eltűnése után. Egy rémisztő, viharos éjszakán öccsével együtt támadás éri őket a befagyott tó partján, és váratlanul egy rejtélyes fejvadász siet a segítségükre, akit Zoe X-nek nevez el. X nem átlagos fejvadász. Alsóvilágból érkezett, hogy begyűjtse az olyan elvetemült lelkeket, mint Zoe támadója. Minden szabályt megszeg azzal, hogy felfedi kilétét Zoe előtt, és ahogy egyre többet tudnak meg egymás világáról, faggatni kezdik a múltat, a sorsukat és a közös jövőt. Alsóvilág kötelékeit elszakítani azonban egyet jelenthet azzal, hogy mindketten feláldozzák magukat.


  



Nyereményjáték


A történetben Zoé apja barlangász, és a lány életében is különleges szerep jut a barlangoknak, ezért a játék is ehhez fog kötődni. A turné állomásain híres barlangokat kell felismernetek kép és leírás alapján.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

02.20. Könyvvilág 02.22. Deszy könyvajánlója 02.24. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review