Sara Raasch: Jég, ​mint tűz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Sara Raasch Twister Media
Sara Raasch: Jég, ​mint tűz

Sara Raasch: Jég, ​mint tűz

Fantasy Sara Raasch Twister Media
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Hosszú várakozás után végre olvashatjuk a Hó, mint Hamu trilógia második részét a Twister Média jóvoltából és megismerhetjük Meria további küzdelmét a Télországának megmentéséért!
Tartsatok velünk a blogturné három állomásán, ahol bloggerek véleménye mellett egy nyereményjátékot is találtok, melyen megnyerhetitek a Jég, mint tűz egy példányát!.


Kiadó: Twister Media
Fordító: Bozai Ágota
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 560 oldal

Három ​hónap telt el azóta, hogy Télország lakói felszabadultak, Tavaszföld királya, Angra pedig eltűnt. Minden nagyrészt Cordell segítségének volt köszönhető. Meira királynő csak azt akarja, hogy a népe biztonságban legyen. Amikor eladósodásuk Cordell országa felé arra kényszeríti a télországiakat, hogy adósságukat ásványkincseik bányászatával egyenlítsék ki, nagy erejű és feltehetőleg veszélyes tárgy kerül elő a földből: Primoria elveszett mágiasztere. Amikor a világnak legutóbb ilyen varázslathoz volt hozzáférése, az nagy pusztulást hozott. Így amikor Cordell királya parancsot ad, hogy Meira és Theron induljon küldetésre, hogy felfedezzék a mágiaszter titkait, Meira azt tervezi, hogy szövetségesek toborzására használja az utazást. Célja, hogy a mágiaszter elzárva maradjon, és Télország biztonságban lehessen… akkor is, ha ez szakítást jelent Theronnal. De vajon sikerülhet ez úgy, hogy közben ne veszélyeztesse szeretett népét? Mather csak szabad akar lenni. A télországiak által elszenvedett borzalmak még frissek és fájók Jannuari lakóinak életében. Olyannyira, hogy ettől Télország sebezhetővé válik Cordell agressziójával szemben. Amikor Meira elindul szövetségeseket keresni, Mather úgy dönt, a saját kezébe veszi Télország biztonságát. Vajon vissza tudja építeni lerombolt királyságát, és képes lesz megvédeni népét az új veszélyektől? Ahogy egyre szorosabbra szövődik az árulás és a hatalom hálója, Theron a mágiáért harcol, Mather a szabadságért… Maira pedig rádöbben, hogy talán nemcsak Télországért, hanem az egész világért kell harcolnia.

 
  



Nyereményjáték

A könyvben nagy szerepet kapnak a magiszterek, amik varázserővel vagy különleges mágiával felruházott ékszerek/tárgyak. Hasonló tárgyakkal már találkozhattunk a szórakoztató irodalomban, ezeket keressük, melyekhez segítségül egy-egy idézetet osztottunk meg.
A Rafflecopter dobozába a megfelelő blog nevéhez a tárgyak nevét várjuk!

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

02.18. Könyvvilág 02.19. MFKata gondolatai 02.20. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review