Varga Bea: A siker tintája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző Kiadó kreatív írás Varga Bea
Varga Bea: A siker tintája

Varga Bea: A siker tintája

2018 Könyvmolyképző Kiadó kreatív írás Varga Bea
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj: ismeretterjesztő, kreatív írás
Terjedelem: 280 oldal

Kreatív ​írás alapmű a szórakoztató irodalomban. Formabontó szakmunka.
Írástechnika, szakmai alapok, sikerreceptek.
Mi alapján döntenek a lektorok egy kézirat sorsáról? Melyek a leggyakoribb dramaturgiai hibák? Milyen írói eszköztárra van szükség a romantika, fantasy, sci-fi, krimi, kalandregény és horror írásához? Mitől jó egy young adult regény? Hogyan írjunk mesekönyvet?
Szabotál a múzsa? Írói válság és lelki élet.
Mikor okoz írói görcsöt külső hatás, és mikor belső probléma? Mit jelent más-más embernek a siker? Milyen kisiklások lehetnek az írói életút során?
Interaktív, szórakoztató írói kalandkönyv.
Az izgalmas témák rendhagyó módon kerülnek terítékre, ugyanis ezt a könyvet nem elolvasni, hanem lapozgatni kell. Két nagyobb úton haladhatsz, az egyik a kezdő, másik a gyakorlott íróknak szól. Lapozz oda, ami kíváncsivá tesz!
Kalandra fel! Ismerd meg a könyvkiadás titkait

Varga Bea író, szerkesztő, viselkedéselemző, 2004 óta aktív tagja a hazai szórakoztató irodalomnak. A Könyvmolyképző Kiadó íróiskolájának alapító kulcsembere, az Aranymosás Irodalmi Válogató vezető szerkesztője. Népszerű sci-fi és fantasy író, a regényeit On Sai néven publikálja.

Légy kreatív! Légy sikeres!
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7939_a_siker_tintaja-20171204_125203.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/varga-bea-a-siker-tintaja-kalandos-lepesek-az-iroi-karrier-utjan-7939
  


Varga Beát, vagyis On Sait a többség sci-fi és fantasy íróként ismerheti, ám nemrég megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál egy hiánypótló írástechnikáról szóló könyve, A siker tintája. Ismerd meg a Blogturné Klub négy bloggerének véleményét a könyvről, és a turné végén, ha ügyes és szerencsés vagy, nyerhetsz egy saját példányt!

Nyereményjáték

Mivel Bea korábban sci-fi és fantasy regényeket írt, ezért a mostani feladatotok az, hogy a turné állomásain található képek alapján híres sci-fi és fantasy írókat ismerjetek fel. Írjátok be az adott író teljes nevét a Rafflecopter megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

02.17. Spirit Bliss
02.19. Deszy könyvajánlója
02.21. Kelly & Lupi olvas
02.23. Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review