Anna Brones: Lagom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Bookline Könyvek életmód ismeretterjesztő Libri kiadó svéd
Anna Brones: Lagom

Anna Brones: Lagom

2018 Bookline Könyvek életmód ismeretterjesztő Libri kiadó svéd
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A svéd életstílust a Lagom szóval lehet jellemezni, amelynek alapelveit követve boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet lehet élni. A Bookline könyvek gondozásában jelent meg Ann Brones kötete, ami pont ezt a témát járja körbe és a címe egyszerűen csak annyi: Lagom. Ha a Blogturné Klub három bloggerével tartasz, akkor te is többet megtudhatsz arról, hogy mit is takar ez a kifejezés és még egy játékon is részt vehetsz, melynek végén tiéd lehet a kiadó által felajánlott három könyv egyike.

Kiadó: Bookline Könyvek
Fordító: Kurdiné Mohácsi Gabriella
Műfaj: ismeretterjesztő
Terjedelem: 218 oldal

Manapság arra törekszünk, hogy mindenből a maximumot hozzuk ki: a boldogság illúzióját hajszolva, teljesítőképességünk határát feszegetve annyit dolgozunk, amennyit csak lehet, annyira keményen, amennyire csak bírunk. Boldogság helyett azonban mindezzel csak azt érjük el, hogy fizikailag és lelkileg is kimerülünk. A svédek számára a lagom a mindennapok boldogságának záloga: ennek az életérzésnek a jellemzője a „se nem kevés, se nem túl sok” jegyében a mértékletességre, az egyensúlyi állapotra és a harmóniára törekvés. Anna Brones könyve megmutatja, miként valósíthatjuk meg mindezt a saját életünkben, legyen szó munkáról, az otthonunkról, az egészségünkről vagy éppen a minket körülvevő természeti környezetről. A Lagom című kötet így egyszerre átfogó és praktikus: amellett, hogy megismerjük a lagom lényegét, hasznos és a mindennapokban is könnyen megvalósítható ötleteket is kapunk. Megtudhatjuk, miként alakíthatunk ki egy tudatos és egészséges életformát, miként dolgozhatunk kevesebbet, ám hatékonyabban. Megismerhetjük a skandináv lakberendezés jellegzetes megoldásait, amelyek alkalmazásával lakóterünk valódi és megnyugtató otthonként funkcionálhat. Anne Brones könyvéből az is kiderül, miként kezelhetjük a stresszt, s hogyan élhetünk aktív és minőségi életet úgy, hogy a lehető legkevésbé terheljük természetes környezetünket. A lagom életszemlélet, amelynek segítségével harmonikusabb és örömtelibb életet élhetünk, s megtanulhatjuk, miként találhatunk örömöt a legapróbb dolgokban is.
 
  NyereményjátékA könyvből kiderül, hogy a svéd nyelvben a lagom kifejezést leggyakrabban az étellel kapcsolatosan használják. Éppen ezért játékunkban most svéd ételek vagy italok receptjeit találjátok, persze kicsit azért hiányosan. Például az étel neve konrkétan nincs megadva, ez lesz ugyanis a megfejtés, amit a Rafflecopter megfelelő sorába kell írnotok. Segítségként a bloggerek azért elrejtették az írásukban a betűket amelyekből kirakhatók a svéd finomságok. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review