Laurelin Paige: Utolsó csók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 erotikus Insomnia könyvek Laurelin Paige Libri romantikus
Laurelin Paige: Utolsó csók

Laurelin Paige: Utolsó csók

2018 erotikus Insomnia könyvek Laurelin Paige Libri romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj:erotikus, romantikus
Terjedelem: 442 oldal

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár…
Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve… vagy menthetetlenül összetörik.
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények
https://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/utolso-csok/
  


Viszonylag ritka, hogy egy szerző duológiával jelentkezzen, de Laurelin Paige az első és az utolsó ellentétpár kihasználásával megtette ezt! Az elsőt már megtapasztalhattuk az Első érintés blogturnéjában, most pedig az utolsóig repül a Blogturné Klub csapata: négy állomásos turnén keressük a választ, milyen út vezet az elsőtől az utolsóig! Tarts velünk, és ha ügyes vagy, a könyvet is megnyerheted!

Nyereményjáték

Ha már utolsó csók a téma, a csók témakörében merülünk el most a játékban is - és ötvözzük az irodalmat más művészeti alkotásokkal.
Minden állomáson egy-egy olyan művészeti alkotást találtok, aminek a témája a csók. Nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba az alkotások ALKOTÓIT.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

01.20 - CBooks
01.22 - Kristina blogja
01.24 - Deszy könyvajánlója
01.26 - Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review