Cassandra Clare: Árnyak ura (Gonosz fortélyok #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Cassandra Clare Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Vörös Pöttyös YA Young Adult
Cassandra Clare: Árnyak ura (Gonosz fortélyok #2)

Cassandra Clare: Árnyak ura (Gonosz fortélyok #2)

2018 Cassandra Clare Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Kamper Gergely
Műfaj: YA, urban fantasy
Terjedelem: 704 oldal

A napos Los Angeles igazán sötét hely is tud lenni. 
Emma Carstairs végre megbosszulta a szülei halálát. Azt hitte, békében élhet, mégsem tud megnyugodni. Hiába vágyakozik Julian után, meg kell védenie őt a parabataiok közötti szerelem rettenetes következményeitől, ezért inkább a fiú bátyjával, Markkal jár. Mark azonban öt évet töltött a tündérek között – vajon lehet-e még belőle valaha igazi árnyvadász?
Tündérföldén sincsen nyugalom. Az ellentündérek királya belefáradt a hidegbékébe, és többé nem hajlandó úgy ugrálni, ahogy az árnyvadászok fütyülnek. A tündérkirálynővel kötött alku és a Klávé törvényei között egyensúlyozva Emmának, Juliannek és Marknak meg kell találnia a módját, hogy megvédjék mindazt, ami kedves a szívüknek, még mielőtt túl késő lenne.
Gazdagítsd az élményeidet!
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7752_arnyak_ura-20171030_102445.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-arnykiraly-gonosz-fortelyok-2-7752
  

Cassandra Clare újabb Árnyvadászos remekművel jelentkezik, és ha lehet, még izgalmasabb történettel tér vissza! Újra velünk vannak kedvenceink: Emma, Julian, Cristina, Mark és a többiek, mert az Éjfél kisasszony körüli rejtélyeknek bizony még nincs vége, megoldásra váró problémából pedig még annál is több akad.
Tarts velük és a Blogturné Klub tagjaival az újabb kalandban január 22-e és 28-a között, és ha ügyes vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted!

Nyereményjáték


A Gonosz fortélyok sorozatban nagy szerep jutott és jut Edgar Allan Poe verseinek. Ráadásul múlt héten volt a költő-író születésének évfordulója is, ezért úgy gondoltuk: vadásszunk mi is Poe idézeteket, hátha beletrafálunk a következő kötetet ihlető versbe! 
A feladat egyszerű: minden állomáson találtok egy idézetet Poe valamelyik verséből, mi pedig a vers címére vagyunk kíváncsiak. Ha ez megvan, írd be a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba a címeket, és már készen is vagy. 
Ha ügyes vagy és szerencséd is van, Tiéd lehet a könyv egy példánya!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

01.25. - Sorok között
02.?. - Deszy könyvajánlója

3 Hozzászólás:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Deszy oldalára felkerül valaha az értékelés vagy ez a turné soha nem ér véget? Ennyi idő alatt már az is elolvasta volna a könyvet és megírta volna az értékelést, aki nem tud írni és olvasni, mert ennyi idő alatt megtanulta volna!

    VálaszTörlés