Tolnai Panka - Zűrös társaság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Erawan Kiadó ifjúsági Magyar szerző Tolnai Panka
Tolnai Panka - Zűrös társaság

Tolnai Panka - Zűrös társaság

Erawan Kiadó ifjúsági Magyar szerző Tolnai Panka
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Tolnai Panka: Zűrös társaság

Fülszöveg: 
Roni már tizenhét éves, édesanyja mégis úgy kezeli, mintha tegnap ballagott volna el az óvodából. Semmi bulizás, semmi lazulás, a szigorú anya azt szeretné, ha lánya egész nap csak az érettségire magolna. Roni azonban mindennél jobban vágyik a szabadságra, és arra, hogy Balázs, a suli rockbandájának dobosa végre felfigyeljen rá. Ezért akár a végsőkig is képes elmenni…
A tavaszi szünet előtt barátnője összejön a Ginger Deer balhéiról elhíresült gitárosával, így Roni is közelebb kerülhet Balázshoz. De vajon a fiú tényleg az, akinek látszik? Vajon Roninak ez a meghatározó év élete nagy kalandját vagy legnagyobb tévedését tartogatja?
Vedd kezedbe a döntést, és légy Te a sztori főhőse!
Tolnai Panka ifjúsági regényfolyamának első darabja egy budapesti gimnazista lány mindennapjaiba enged bepillantást, aki jellegzetesen kamaszos testi és lelki kérdéseken vívódik: tanulás vagy lógás, család vagy barátok, haverság vagy szerelem, józanság vagy mámor. Bár a humoros és szerethető főhősök kamaszok, a regény nem korhatáros, hiszen mindannyian átéltük, és a pokolra kívántuk ezt a korszakot, hogy aztán egy életen át visszasírjuk.
„Kedvelem a hősnőt, Ronit, ezt lázadó lányt, aki elszánt harcot vív a családjával és önmagával – a családjáért és önmagáért. Ő és a többi szereplő visszaidézi a gimnazista évek minden rémségét és gyönyörűségét, az első szerelem, az első csalódás pillanatát, az igaz és sok évtizeden át összekötő barátságok kezdetének történetét, a tinik pedig valószínűleg magukra ismernek Roniban és társaiban.
Fejős Éva

Tolnai Panka könyvének főhősnője Roni ugyanolyan, mint a mai tinik. A 17 éves lány a lázadó kamaszkorát éli. Roni szívesen menne bulizni, de édesanyja szinte kalitkába zárja mint egy madarat. A lány csak az iskolában találkozhat a barátnőivel, és azzal a fiúval, aki tetszik neki. Amikor azonban egyik reggel felkínálkozik a lehetőség, hogy megússza az utált tanárnőjével tartandó matekórát Roni cselekszik és ezzel felforgat mindent maga körül. Ismerős a szituáció igaz? A Zűrös társaság visszarepít mindenkit a kamaszkorba! Blogturné klub 4 bloggerének segítségével megismerheted az Erawan Kiadó ifjúsági regényét, és ahogy az lenni szokott még a könyvet is megnyerheted magadnak. 



Nyereményjáték:

Roni egy pesti gimnáziumban tanul, ahol minden ugyanolyan, mint a többi gimiben: vannak menő klikkek, rockerek, punkok, stréberek, alternatív arcok és persze kedvelt és utált tanárok. A sulis téma nem újdonság, nagyon sokan vászonra vitték már ezt. Minden bloggernél találtok majd egy-egy film jelenetet, a rafflecopter dobozba pedig a film magyar címét várjuk.

Azok, akik az összes blogon megfejtik a filmeket és kitöltik hiánytalanul a Rafflecopter dobozt megnyerhetik a Zűrös társaság című könyvet elektronikus változatban. 

Figyelem! A Kiadó e-könyvben juttatja el a nyereményt a nyertesnek.  A nyertesek jelentkezésére 72 óra áll rendelkezésre a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.  


a Rafflecopter giveaway  
 

A blogturné állomásai:

03.28. Könyvszeretet 
03.29. Zakkant olvas
03.30. Deszy Könyvajánlója
03.31. Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review