Lena Dunham: Nem olyan csaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Bookline Könyvek életrajz Lena Dunham Libri kiadó Nem olyan csaj
Lena Dunham: Nem olyan csaj

Lena Dunham: Nem olyan csaj

Bookline Könyvek életrajz Lena Dunham Libri kiadó Nem olyan csaj
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

2015 februárjában jelent meg Magyarországon Lena Dunham, amerikai színész-rendező és író-forgatókönyvíró, illetve a Girls (Csajok) sztárjának első könyve Nem olyan csaj: Egy fiatal nő útmutatója az élethez címmel a Bookline Könyvek és a Libri Kiadó gondozásában. 

Az eredetileg novelláskötetként indult, ám később részekre bontott, majd egybegyúrt kötetet március 14.-től a Blogturné Klub három bloggere véleményezi, s ahogy a Blogturnéknál már megszokhattátok, a turnéval párhuzamosan nyereményjáték is zajlik, melynek keretein belül egy példány a ti birtokotokba kerülhet.




Kiadó: BOOKLINE KÖNYVEK  
Oldalak száma: 320 
Borító: KEMÉNYTÁBLA 
ISBN: 9789633104118 
Fordító: Tamás-Balha M. Etelka
Nem vagyok szexszakember, sem pszichológus, ahogy dietetikus sem. Nem vagyok 3 gyerek anyja, és sikeres harisnya-üzletláncom sincs. Viszont olyan lány vagyok, akit nagyon is érdekel, milyen, ha „mindened meglehet” – vallja a szerző, Lena Dunham. Könyvében az összes csajosnak mondott témát szóba is hozza, a pasiktól kezdve az ideális testképen át egészen a karrierig. Mindezt pedig olyan egyedi megközelítésben, szókimondóan és merész humorral, ami tényleg csak egy NEM OLYAN CSAJ sajátja.
Lena Dunham 1986-ban született New Yorkban, ahol jelenleg is él és dolgozik. Az HBO Csajok című Golden Globe-díjas sorozatának írója, rendezője és főszereplője.





Nyereményjáték


Úgy gondolod, Te sem vagy olyan csaj, és szívesen elolvasnád Lena könyvét? A turné ideje alatt játék is zajlik, melynek keretében akár Te is lehetsz az a szerencsés, aki Lena sorait élvezheti! Ehhez nem kell mást tenned, mint megfejteni a három turnéállomáson közzétett képeken szereplő helyszíneket, amelyek Lena Dunham életéhez, illetve a Nem olyan csajban említett eseményekhez szorosan kötődnek!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, valamint ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az e-mailben küldött értesítőre, akkor automatikusan új nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

03/14 Tekla Könyvei
03/16 Könyvszeretet
03/18 Deszy Könyvajánlója

2 Hozzászólás:

  1. Enne a turnénak mikor lesz sorsolása?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már régen sorsoltunk, a szerencsés nyertesek már meg is kapták a könyvet.

      Törlés