Garth Nix: Sabriel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Gabo Kiadó YA
Garth Nix: Sabriel

Garth Nix: Sabriel

Fantasy Gabo Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Gabo kiadó jóvoltából március 11-én megjelent Garth Nix varázslatos könyve, ami a Sabriel címet viseli. Sabriel történetét négy plusz egy extra állomásos turné keretein belül megismerhetitek, mi több, ha játszotok velünk, akár tiétek lehet a kiadó által felajánlott három példány egyike.

Kiadó: GABO Kiadó
Megjelenés: 2015.
Műfaj: fantasy

Sabriel, akit gyerekkorában küldtek Ancelstierre egyik bentlakásos iskolájába, nem sokat tud a zabolátlan mágiáról vagy a holtakról, akik a Régi Királyságban nem hajlandók halottak maradni. Utolsó tanévében azonban apjának, Abhorsennek nyoma vész, és Sabrielnek be kell lépnie a Régi Királyságba, hogy megkeresse. Hamarosan társául szegődik Mogget, a macska, akiben komisz lélek lakozik, és Harlekin, egy fiatal chartamágus. Ahogy egyre mélyebbre hatolnak a birodalomba, úgy növekszik a fenyegetés, amely a halál kapuin túlnyúlva már az élők világát veszélyezteti.

Sabrielnek szembe kell néznie végzetével egy olyan világban, ahol az élők és holtak közti határvonal néha nehezen látható – és időnként el is tűnik.



Nyereményjáték

A könyv csupa mágiával és misztikummal teli történetet nyújt az olvasóinak. Halál és mágián kívül találkozhatunk Moggettel, aki az egyik főszereplő és egy beszélő macska.

A mostani játékban nektek a feladatotok megtalálni a mitikus lényeket, akiket elrejtettünk a különböző állomásokon.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesek jelentkezésére 72 óra áll rendelkezésre a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A blogturné állomásai:
03.21 Insane Life
03.23 Extra állomás
03.25 Deszy könyvajánlója
03.27 Dreamworld
03.29 CBooks

1 Hozzászólás:

  1. Szia! Mikor lesz nyeremény hirdetés? Vagy csak a nyertesek kapnak majd értesítőt? :)

    VálaszTörlés