Shannon Hale: Ever After High 2. - Ki a leggonoszabb a vidéken? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Móra Kiadó
Shannon Hale: Ever After High 2. - Ki a leggonoszabb a vidéken?

Shannon Hale: Ever After High 2. - Ki a leggonoszabb a vidéken?

ifjúsági Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Móra Könyvkiadó 2014.
344 oldal
Fordította: Bottka Sándor Mátyás
Goodreads: 4,20

Besorolás: middle-grande, tündérmese

Az örökség napja után az Ever After High-ban minden a feje tetejére áll! Mivel Raven Queen nem írta alá a Mesehősök Végzetkönyvét, és nem fogadta el benne szereplő sorsát, akaratlanul is veszélybe sodorta Holnemvoltország lakóinak életét. Raven sem vágyik másra, mint hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal, de akkor Hófehérke lánya, Apple White sem harapna soha mérgezett almába, és nem ébresztené őt fel soha csókkal a hercege. És még hányan vannak, akik a papírforma szerint szeretnék élni mesebeli életüket?!
Raven nem akarta követni anyja, a Gonosz Királynő példáját, de talán mégis éppen ettől lesz ő a leggonoszabb. Tette ugyanis példaképül szolgál a zendülők számára, akik hozzá hasonlóan szabadon szeretnének dönteni saját sorsuk felől.
Az iskola két csoportra szakad: előkelőkre és zendülőkre. Ellentétük káoszt, felfordulást és bizonytalanságot hoz az Ever After High-ba.

A CSATÁROZÁSOK ÁRTATLAN ÁLDOZATOT KÖVETELNEK!

Ha megtetszett, megrendelheted itt: http://www.mora.hu/konyv/ever-after-high-2-ki-a-leggonoszabb-a-videken

Folytatódik az Ever After High blogturné a sorozat második részével. Ki a leggonoszabb a vidéken? teszi fel a kérdést a szerző, és bizony nem könnyű a válasz, miután Raven alaposan összekuszálta a szálakat. Kövesd a Blogturné Klub öt bloggerének bejegyzéseit és újabb mesés posztok várnak rád, merülj el ebben az izgalmas mesevilágban!

Játék:


Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtettük el, nincs más dolgod, mint helyes sorrendbe rakni a kiemelt betűket és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Segítenek a karakterképek!
A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre. Sok szerencsét!


a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

03.23. Deszy Könyvajánlója
03.25. Kelly és Lupi olvas
03.27. Függővég
03.29. Insane Life
03.31. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review