Jessica Shirvington: Embrace- Elhívás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jessica Shirvington Könyvmolyképző Kiadó Violet Eden YA
Jessica Shirvington: Embrace- Elhívás

Jessica Shirvington: Embrace- Elhívás

Fantasy Jessica Shirvington Könyvmolyképző Kiadó Violet Eden YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek




A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából jelenik meg Jessica Shirvington könyve az Elhívás, amely a Violet Eden krónikák című sorozatának nyitó kötete.
A Blogturné Klub három tagjának értékelését olvashatjátok máricius 11 és március 13 között extrákkal fűszerezve, valamint a megszokott nyereményjáték sem maradhat el!


Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015. március 10.
Műfaj: YA, fantasy
Fordította: Robin Edina
Violet nem vágyik másra, csak hogy Lincolnnal lehessen. De a fiú olyan súlyos titkot rejteget, amely bármikor szétszakíthatja őket. És persze ott van Phoenix is. A lenyűgöző és kifürkészhetetlen srác, aki azonban mindig a lány mellett áll.
A világosság és a sötétség örök küzdelmének csapdájában vergődve – ahol az angyalok bosszúra szomjaznak, és az emberek hősként harcolnak – Violetnek el kell döntenie, mekkora áldozatot hajlandó hozni. És kiben bízhat…
A rossz döntés nem csupán az életébe kerülhet, hanem a végzetébe is.


Nyereményjáték

A könyv fejezeteti elején az írónő különféle bölcsességeket válogatott össze. Ezekből választottunk ki mi is egyet-egyet, a ti feladatotok kitalálni, hogy kitől származnak ezek az idézetek!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, valamint ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az e-mailben küldött értesítőre, akkor automatikusan új nyertest sorsolunk.


A blogturné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review