Nicolas Barreau: Álmaim asszonya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
felnőtt Nicolas Barreau Park Kiadó regény romantikus
Nicolas Barreau: Álmaim asszonya

Nicolas Barreau: Álmaim asszonya

felnőtt Nicolas Barreau Park Kiadó regény romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Park Kiadó jóvoltából már a második Nicolas Barreau kötet jelent meg. Az Álmaim asszonya egy igazi romantikus könyv, ami elvisz minket a szerelem városába, Párizsba.
A Blogturné Klub 5 bloggere segítségével március 3-tól minden másnap közzé teszik a véleményüket és még sok érdekes információt tudhattok meg a regényről, valamint a szokásos nyereményjáték sem maradhat el!


Kiadó: Park Kiadó
Megjelenés: 2015. február 2.
Műfaj: romantikus regény
Fordította: Fodor Zsuzsa
Antoine-nak, a lelkes könyvkereskedőnek és meggyőződéses romantikusnak tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát.
Antoine, a harminckét esztendős könyvkereskedő, aki hisz abban, hogy a regények a való életben is megtörténhetnek, kedvenc kávézójában egy nap megpillantja álmai asszonyát, aki mintha csak az égből pottyant volna oda. Antoine hezitál, nem tudja, hogyan szólítsa meg a nőt. Ám ekkor odalép egy másik férfi, és ezzel Antoine elszalasztotta a lehetőséget. Vagy mégsem? Kifelé menet az elbűvölő mosolyú, titokzatos nő leejt elé egy kártyát, rajta egy keresztnév, egy telefonszám és egy mondat: ,,Szívesen találkoznék magával." Antoine elmondhatatlanul boldog. Kisvártatva kétségbe esik. A becses telefonszám egy ostoba baleset következtében hiányos lesz. Antoine azonban minden nyomon elindul. A szépséges ismeretlen kalandos keresése során a legkülönbözőbb emberekkel találkozik, Párizs legnyüzsgőbb és legcsendesebb pontjain. Az idő Antoine ellen dolgozik. A barátai bolondnak tartják. A szíve nagy szaltókat ugrik, egyiket a másik után. De Antoine nem adja fel...
,,Ritkán írnak ilyen lélegzetelállító tempóban a világ legszebb dolgáról. Az olvasó happy endre vágyik és reménykedik, hogy a könyv soha nem ér véget."

Nyereményjáték

Feladat:
  1. Minden bloggernél találtok egy képet, ami a könyv, illetve Párizs egyik helyszínét mutatja. A feladatotok az, hogy megírjátok nekünk, hogy mi is ez pontosan.
  2. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a könyvnyereményre, mind az öt feladványt teljesítenetek kell!
  3. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, valamint ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az e-mailben küldött értesítőre, akkor automatikusan új nyertest sorsolunk.

A blogturné állomásai:

03/07 - Dreamworld
03/11 - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review