Tammara Webber: Between the Lines - A sorok között - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Tammara Webber Young Adult
Tammara Webber: Between the Lines - A sorok között

Tammara Webber: Between the Lines - A sorok között

Könyvmolyképző Kiadó realista romantikus Tammara Webber Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633990087
Fordította: Komáromy Rudolf
oldal

Reid Alexander hozzászokott, hogy megkapja, amit akar – most pedig épp legújabb szereplőtársát, Emma Pierce-et akarja. Az egész világ fölsorakozik, hogy szépen a kezére játsszon ebben, amíg a külső forgatási helyszínen a fiú két váratlan akadállyal nem kerül szembe: egy ádáz volt barátnővel meg egy szintén Emma kegyeire pályázó vetélytárssal.

Emma Pierce csak most tette meg a nagy lépést, szakított a reklámokkal és televíziós filmekkel, amelyek éveken át foglalkoztatták. Az igazi mozifilmben – a szuperdögös Reid Alexander mellett – kapott főszerep valóra vált álommal ér föl. Emma azonban titkos vágyat rejteget a szívében:egyszerűen normális lány szeretne lenni.


A Könyvmolyképző Kiadó a nagy sikerű Easy után újabb sorozatot indított el Tammara Webber tollából. A Between the Lines - A sorok között című regény a tinisztárok profi filmes világába enged betekintést, ahol Emma és Reid történetéről olvashatunk. Hat állomáson követhetitek a bloggerek bejegyzéseit, majd a turné végén a szokásokhoz híven három példány vár a játék szerencsés megfejtőire.



Játék:

Nem egyedi eset, hogy a filmsztárok a való életben is egy párt alkotnak filmbeli partnerükkel - még ha nem is örökre szóló kapcsolatok ezek, azért némelyik éveket is kibír. A turné minden állomásán mutatunk egy-egy filmes fotót, nektek ki kell találni kik vannak a képen. Tehát a színészek neveit várjuk a rafflecopter megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway


Résztvevő blogok:

01.07. CBooks
01.09. Deszy könyvajánlója
01.11. Angelika blogja
01.13. Dreamworld
01.15. Kelly Lupi olvas
01.17. Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review