Katie McGarry: Dare You To - Aki mer az nyer - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Katie McGarry Könyvmolyképző Kiadó New Adult YA
Katie McGarry: Dare You To - Aki mer az nyer

Katie McGarry: Dare You To - Aki mer az nyer

Katie McGarry Könyvmolyképző Kiadó New Adult YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Katie McGarry ifjúsági sorozata sok fiatal nő szívét hodította már meg világszerte. Magyarul elhozta nekünk a Könyvmolyképző Kiadó, az első rész után gyorsan meg is jelentette a folytatást, sok hazai rajongó örömére. A Blogturné Klub bloggereit is meghódította, ezért 7 lelkes rajongó az Aki mer, az nyer blogturné keretén belül értékelésekkel, extrákkal és nyereményjátékkal népszerűsíti tovább a Pushing the Limits sorozat második részét 2015. január 19. és 31. között. A blogturné végén a szokásokhoz híven a játékosok között 3 példány kerül sorsolásra.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Komáromy Rudolf
Elit start: 2014.12.02
Országos megjelenés: 2014.12.12

Ha kiderülne az igazság Beth Risk családi életéről, a tizenhét éves lány édesanyját börtönbe zárnák, ő maga meg ki tudja, hová kerülne. Mindenáron védeni igyekszik tehát az anyukáját, mígnem egy szép napon a nagybátyja beavatkozik, és választásra kényszeríti Bethet: az anya szabadsága vagy a saját boldogsága. Így találja a lány egy fedél alatt magát a nagybácsi feleségével, aki ki nem állhatja, és új iskolában, ahol senki sem érti meg. Egyetlen srác kivételével, akit viszont ő nem akar közel engedni magához, de hiába… Ryan Stone a város büszkesége, népszerű baseballsztár – olyan titkokkal, melyekről mélyen hallgat. Még a barátai előtt is, akikkel pedig mindenben osztozik, például őrült fogadásokban. Vajon mi a legőrültebb fogadás tárgya? Randira hívni a deszkás csajt, aki fütyül rá. A kifogástalan hírű fiú egyszeriben kockára teszi álmait – és az életét – a lányért, a lány pedig, aki senkit sem enged igazán közel magához, immár saját meggyőződését vonja kétségbe…



Nyereményjáték


Dare You To - Aki mer, az nyer könyv 3 példányát sorsoljuk ki azon játékosok között, akik a szókeresőben megtalálják a 7 (hét) elrejtett szót. Nevek és kifejezések, amelyek kapcsolatban állnak a történettel segítik, hogy jobban megismerjétek a könyvet.

Segítségként a turné állomások bejegyzéseiben is megtalálhatjátok őket. A talált szavakat a rafflecopter arra kijelölt soraiba írjátok be.


Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!




a Rafflecopter giveaway

Blogturné állomásai:


01.25. CBooks
01.27. Dreamworld
01.29. Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review