Khaled Hosseini: Egyezer tündöklő nap - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri kiadó realista regény szépirodalom
Khaled Hosseini: Egyezer tündöklő nap

Khaled Hosseini: Egyezer tündöklő nap

Libri kiadó realista regény szépirodalom
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Libri Kiadó 2014.
482 oldal
Fordította: Bobony Dóra

Afganisztán, 80-as évek. A perzsa kultúra egykori bölcsőjének életét ellehetetleníti a terror és a háború. Két nő: Marjam és Leila. Marjam a társadalomból kivetett törvényen kívüliként születik, s kamaszkorában még azt a kevés szeretetet is megvonja tőle a sors, amit gyerekként még megkapott. Leilára akár boldogság is várna, ha életét nem forgatná fel mindenestől a véres háború. A két nőt közel hozza egymáshoz a szenvedés és a szeretett emberek elvesztése, sorsuk összefonódik a kegyetlen férfivilágban. A Papírsárkányok című világhírű regény szerzője az afgán történelem harminc évnyi krónikájába ágyazza a szívszorító történetet szeretetről, szerelemről és egy hihetetlen tettekre sarkalló önfeláldozó barátságról. Khaled Hosseini új regényében megdöbbentő képet fest a tálib uralom alatt sínylődő Afganisztánról, miközben páratlan érzékenységgel ábrázolja a női sorsokat.




Néhány hete jelent meg a Libri Kiadó gondozásában Khaled Hosseini regénye, az Egyezer tündöklő nap második kiadása. A blogturnénk során három blogger véleményét olvashatjátok erről a csodálatos történetről, amely megható emberi sorsok bemutatásával hozza közel az olvasóhoz Afganisztán közelmúltjának történetét.
A miniturnénk végén a kiadó jóvoltából egy példányt sorsolunk ki ebből a méltán világsikerű könyvből.


Játék:

Khaled Hosseini regénye, az Egyezer tündöklő nap igazán megérdemli az ünneplést. A Blogturné Klub megalakulása óta éppen most érkezett a kétszázadik turnéhoz, ezért most különleges nyeremények várnak. Egyrészt a Libri Kiadó felajánlásában egy példány kerül kisorsolásra a könyvből, valamint egy meglepetés könyvcsomag a blogturné klubtagok felajánlásában.
A nyereményjátékon megemelheted az esélyeidet, ha megosztod a turné bármelyik állomását és a rafflecopter doboz megfelelő sorába belinkeled. Figyelem! A kiadó és a BTK is kizárólag magyarországi címre postáz. Kérjük a nyerteseket, hogy 72 órán belül jelentkezzenek a megküldött emailre válaszolva. Sok szerencsét!


a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

01.27. Kelly és Lupi olvas
01.29. Deszy könyvajánlója
01.31. Nita könyvgalaxis

0 Reviews:

Post Your Review