Sarah Fine: Sanctum - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
infjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Sarah Fine: Sanctum

Sarah Fine: Sanctum

infjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Sarah Fine Sanctum című regénye, Az Árnyékvilág Őrei sorozat első része. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bátor bloggere átlép a Kapun egy olyan helyre, melyet beborít a sötétség, és hemzseg a lecsúszott teremtményektől. Ha bátornak érzed magad, tarts velünk, a sötét város nem a legrosszabb hely, ahova kerülhet az ember…

2015. január 23-tól egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633739914
Oldalszám: ??? oldal
Fordító: dr. Mátics Róbert

"Az állkapcsán a borosta dörzsölte a halántékomat, miközben beszélt. – Azt mondtad, hogy beosontál a városba. Nem az Öngyilkos Kapukhoz érkeztél meg?
– Nem, nem igazán. Amikor… meghaltam, kívülre érkeztem meg, egy mezőre. De láttam a várost, és tudtam, hogy ő itt van. Nem maradhattam odakint úgy, hogy közben tudom: ő idebent csapdába esett.
A tervem: bejutni a városba. Megtalálni Nadiát. Kijutni. Egyszerű."

Egy hete a tizenhét éves Lela Santos legjobb barátnője megölte magát. Ma, mivel a búcsúztatási szertartás félresiklott, Lela a paradicsomban találja magát, és egy óriási, elkerített várost néz a távolban – a poklot. Senki nem megy át saját jószántából az Öngyilkos Kapukon egy olyan helyre, amit beborít a sötétség, és hemzseg a lecsúszott teremtményektől. Lela azonban nem akárki. Ő eldöntötte, hogy megmenti legjobb barátnője lelkét, még akkor is, ha ezzel feláldozza örök, síron túli életét.

Miközben Lela megpróbálja megtalálni Nadiát, elfogják az Őrök, ezek az óriási, nem éppen emberi lények, akik a város sötét, végtelen utcáin járőröznek. Túlságosan is emberi vezetőjük, Malachi minden tekintetben különbözik tőlük, egyet kivéve: halálos hatékonyságát. Malachi tud valamit, amit Lela nem: a sötét város nem a legrosszabb hely, ahova kerülhet az ember…



http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/sanctum_reszlet.pdf





Nyereményjáték



Pokolra szállni könnyű… vagy talán mégsem. Ennek ellenére, időről-időre mégis akadnak olyanok, akik nekivágnak az útnak. Lelához hasonlóan számtalan mitológiai-, könyves- és filmes hős próbálta már meg visszahozni valamely szerettét a pokolból. Hogy milyen sikerrel? Nos, az más történet.

A ti feladatok nem más, mint a megadott információk alapján kitalálni, kik lehetnek azok a bátor hősök, akik megkísérelték megmenteni szerelmüket vagy éppen édesanyjukat.
Ám a dolgotok még közel sem ér itt véget! Ha már tudjátok a nevüket, segítsetek nekik kitalálni, melyik úton induljanak el küldetésükre.
Ha Fortuna mellétek áll, segítségetek busásan megtérül, hisz tiétek lehet a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott Sanctum könyv egy példánya! Kalandra fel!

Feladat:
1) Az állomásokon található információk alapján fejtsétek meg a hős nevét, majd írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe.
2) A labirintusban bogozzátok ki, mely út vezeti el a hőst szerettéhez, és a helyes út számát szintén írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe. Tehát egy állomáson két mezőt is ki kell töltenetek!
3) Ahhoz, hogy tiétek lehessen a nyeremény, mind a három állomást teljesítenetek kell.
4) A kiadó csak Magyarország területén belül postáz!
5) Ha a nyertes nem jelentkezik 72 órán belül, automatikusan új nyertest sorsolunk helyette.




A turné állomásai


01/26 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review