Rick Riordan - A ​Nyár Kardja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade mitológia Rick Riordan skandináv mitológia
Rick Riordan - A ​Nyár Kardja

Rick Riordan - A ​Nyár Kardja

2024 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade mitológia Rick Riordan skandináv mitológia
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Rick Riordan következő sorozatának, a Magnus Chase és Asgard isteneinek nyitókötete, A Nyár Kardja.

Blogturné Részletek


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Molnár Edit

Zsáner:  ifjúsági, fantasy

Terjedelem: 496 oldal

Fülszöveg:

Percy ​után szabadon!
Istenien jó új sorozat a világszerte rajongva szeretett Rick Riordantől!
Magnus Chase már megjárta a poklot. Két évvel ezelőtt tanúja volt édesanyja halálának, aki utolsó leheletével azt parancsolta neki, hogy meneküljön. Azóta a fiú Boston utcáin él, egyedül, és a túlélésért küzd. Menekül, de nem tudja, ki és mi elől.
Egy nap felbukkan a nagybátyja, akit alig ismer, és akiről az édesanyja azt állította, hogy veszélyes alak. Randolph bácsi egy képtelen titkot oszt meg vele: Magnus egy skandináv isten fia!
A viking mítoszok igazak, ráadásul Asgard istenei háborúra készülnek. Trollok, óriások és még náluk is félelmetesebb szörnyek gyülekeznek a Végítélet napjára.
A Ragnarök megakadályozása érdekében Magnusnak tűvé kell tennie a kilenc világot egy évezredek óta elveszett fegyver után. Ha elbukja a küldetést, az beláthatatlan következményekkel járhat. Egy ponton azonban választania kell a saját biztonsága és több száz ártatlan ember élete között… Néha az új élet kezdetének egyetlen módja a halál…
Vesd bele magad új istenek világába, és kalandozz te is Magnusszal!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Rick Riordan következő sorozatának, a Magnus Chase és Asgard isteneinek nyitókötete, A Nyár Kardja. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Magnus kalandokkal és istenekkel teli történetét, melynek tétje nem kisebb, mint a Ragnarök megakadályozása.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az asgaridaké lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy fotót, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik mitológiai alakot ábrázolja, majd a nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

07/05 Olvasónapló
07/07 Hagyjatok! Olvasok! - Borítómustra
07/10 Dreamworld - Idézetek
07/13 Dreamworld
07/14 Hagyjatok! Olvasok!
 

0 Reviews:

Post Your Review