Nikki Erlick: Az ​életfonál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Azt életfonál disztópikus Fantasy General Press LMBTQ Nikki Erlick
Nikki Erlick: Az ​életfonál

Nikki Erlick: Az ​életfonál

2024 Azt életfonál disztópikus Fantasy General Press LMBTQ Nikki Erlick
Rövid leírás:
A General Press Kiadó jóvoltából megérkezett Nikki Erlick - Az életfonál című regénye, amely igazán elgondolkodtató, és egyben megható olvasmány.

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press Kiadó
Fordító:  Szigeti Judit
Műfaj:  fantasy, LMBTQ
Terjedelem: 408 oldal

Nyolc ​hétköznapi ember. Egy lehetetlen választás.
Egy reggel a világ összes lakója ugyanazt a sorsfordító meglepetést találja a lakóhelye előtt: egy kis fa dobozt, benne egy fonállal, amely egy égető kérdésre adja meg a választ: arra, hogy a tulajdonosa pontosan hány évig fog élni.
Minden egyes földrészen, minden embert ugyanolyan doboz vár, éljen akár egy metropolisz felhőkarcolójában vagy egy sátorban a szavannán. De honnan származnak ezek a dobozok? Vajon igaz, amit ígérnek? Mindenki ugyanazzal a súlyos döntéssel néz szembe: akarja-e tudni, meddig fog élni? És ha igen, mihez kezd ezzel a tudással?
Nyolc ember döntései és sorsa fonódik össze egy új élet hajnalán: legjobb barátok, akiknek az álmai örökre összekötik őket; levelezőtársak, akik egymásban lelnek menedékre; egy szerelmes pár, akik azt hitték, az övék a jövő; egy orvos, akinek saját magát kellene megmentenie; és egy politikus, akinek a doboza puskaporos hordóvá válik, és végül mindent megváltoztat.

Nikki Erlick regénye lebilincselő történet a családról, a barátságról, a reményről és a sorsról, amely arra ösztönöz, hogy a lehető legteljesebben éljük az életet.


A General Press Kiadó jóvoltából megérkezett Nikki Erlick - Az életfonál című regénye. Egy márciusi napon minden ember ajtaja elé egy névre szóló fadoboz került, amely az életük hosszát jelző fonalat rejtett. A kérdés, vajon az emberek akarják-e tudni meddig tart az életük, és ez a tudás milyen hatással lesz az emberekre, a társadalomra? Hozzáad, vagy éppen elvesz az élet értékéből? Érdekes és egyben elgondolkodtató kérdésekkel találtuk szembe magunkat. Ha kíváncsi vagy mit gondolunk róla, vagy szeretnéd megnyerni a könyv egy példányát, tarts velünk.

Nyereményjáték

A játék folyamán híres filozófusok idővel, illetve idő múlásával kapcsolatos gondolataikat mutatjuk be, a Ti feladatotok megtalálni kire gondoltunk, és a helyes megfejtést beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review