Pamela Butchart: Vámpír van a suliban! (Izzy Könyvek 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Pamela Butchart: Vámpír van a suliban! (Izzy Könyvek 3.)

Pamela Butchart: Vámpír van a suliban! (Izzy Könyvek 3.)

2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Rövid leírás:
Tarts velünk egy kacagtatóan humoros és izgalmas nyomozásban, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra kiadó

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj:  ifjúsági regény

Terjedelem: 272 oldal

Izzy és barátai teljesen KIAKADNAK, amikor találkoznak az új igazgatójukkal, aki köpenyt hord, fekete haja és fura hernyószája van. Ráadásul a napon azonnal vörösre ég az arca! Amikor a menzán betiltják a fokhagymás kenyeret, Izzyék már biztosan tudják: az új igazgató VÁMPÍR, és patkányhadseregével arra készül, hogy elfoglalja az iskolát.




A Móra kiadó jóvoltából Izzy és barátai újabb vicces kalandjában vehetünk részt. Az űrlények és kémek után most vámpíroktól kell megmenteniük az iskolát. Vagy legalábbis ők ezt hiszik. Tarts velünk egy kacagtatóan humoros és izgalmas nyomozásban, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Izzyék vámpírok után nyomoznak a kötetben. Te mennyit tudsz a vámpírokról? Játékunk során ezúttal minden állomáson vámpírokkal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel. Nincs más dolgod, mint a helyes választ beírni a Rafflecopter megfelelő helyére.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review