Ruff Orsolya: A ​londoni gyémántrablás (Orczy Mimi kalandjai 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ifjúsági kaland Manó Könyvek nyomozás
Ruff Orsolya: A ​londoni gyémántrablás (Orczy Mimi kalandjai 1.)

Ruff Orsolya: A ​londoni gyémántrablás (Orczy Mimi kalandjai 1.)

2023 ifjúsági kaland Manó Könyvek nyomozás
Rövid leírás:
Ruff Orsolya egy újabb nagyszerű és szerethető történettel rukkolt elő az ifjabb korosztály számára.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyvek

Szerző: Ruff Orsolya

Műfaj:  ifjúsági, kaland, nyomozás

Terjedelem:  240 oldal

Báró Orczy Mimi mindennél jobban szereti a kalandokat. Mikor Őfelsége Színházában, a Renegát londoni előadásán váratlanul tűz üt ki, a kavarodásban eltűnik Lady Mortimer értékes gyémántja. A Scotland Yard egy fiatalembert gyanúsít, Mimi pedig még aznap éjszaka titokzatos üzenetet kap – valaki a segítségét kéri. Az idő szorít, a gyanús jelek egyre szaporodnak, a nyomozás szálai pedig a Néma Sírásóba vezetnek, ahol két gyanús alak ad találkozót egymásnak… A viktoriánus Londonban játszódó kalandregény főhősét, a bátor, kalandvágyó Mimit valóságos személy inspirálta, mégpedig a világ egyik legolvasottabb magyar származású szerzője, báró Orczy Emma, a Vörös Pimpernel írója. Ruff Orsolya nemcsak mesteri kézzel szövi a szálakat, de egy mára letűnt világba is elvezet, remek szórakozást nyújtva fiatal olvasóinak.

 

Ruff Orsolya egy újabb nagyszerű és szerethető történettel rukkolt elő az ifjabb korosztály számára. A viktoriánus Londonban játszódó kalandregényének főhőse nem más, mint a bátor és kalandvágyó Orczy Mimi, akinek alakját egy valóságos személy inspirált. 
Tartsatok velünk, fedezzük fel együtt a könyv tartogatta meglepetéseket, derítsük fel közösen a különleges gyémánt eltűnésének esetét és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv. 

Nyereményjáték

A Manó Könyvek kínálatában számtalan értékes és izgalmas olvasmányt találhatunk a fiatalabb korosztály számára. Ebben a játékban ezekre a történetekre koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy honnan származik (szerző+cím). (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review