Rachel Burton: Nyár, fesztivál, szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press romantikus
Rachel Burton: Nyár, fesztivál, szerelem

Rachel Burton: Nyár, fesztivál, szerelem

2023 General Press romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 General Press

Fordító:  Pejkov Boján

Műfaj:   romantikus

Terjedelem:   288 oldal

A Könyvesbolti karácsony szerzőjének új könyve.

Amikor Willow elmenekül a saját esküvőjéről, csak egyetlen helyre mehet: a Wight-szigeti kisvárosba, amelyet egykor otthonának nevezett. De nem csak ő tér vissza, hogy ott töltse a nyarat…

Willow tizenkét évvel ezelőtt hagyta a háta mögött a szigetet, miután a gyerekkori szerelme, Luc összetörte a szívét. Luc azóta sármos zenész lett, a világot járja, telt házas koncerteket ad, de a nyárra hazatér, hogy ő legyen a fő fellépő a sziget éves zenei fesztiválján – és visszanyerje Willow szerelmét.

Ahogy Willow kibogozza a múlt kusza szálait, egy váratlan titokra bukkan, amely a feje tetejére állíthatja addigi világukat, és közben élete legfontosabb kérdésével találja szemben magát: képes-e új esélyt adni a szerelemnek?

 



Újabb Rachel Burton könyvnek örülhetnek a szerző magyar rajongói, melyet ismét a General Press Kiadónak köszönhetünk. Tartsatok velünk blogturnénkon, és ha szerencsések vagytok, tiétek lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv..

Nyereményjáték

Fesztiválozzunk! Blogturnénk minden állomásán egy-egy híres zenei fesztiválról találtok információt. A ti feladatotok az, hogy a kapott infó alapján kitaláljátok melyik fesztiválra gondoltunk, és a nevet beírjátok a Rafflecopter megfelelő dobozába

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review