Mechler Anna: Levedi ​lánca - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ifjúsági kaland Manó Könyvek nyomozás új kedvencek
Mechler Anna: Levedi ​lánca

Mechler Anna: Levedi ​lánca

2023 ifjúsági kaland Manó Könyvek nyomozás új kedvencek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat Mechler Anna regényével bővül.

Blogturné Részletek

  


Kiadó:
 Manó Könyvek

Szerző: Mechler Anna

Műfaj:  ifjúsági, kaland

Terjedelem:   312 oldal

A hetedikes Levente életét a fociedzések, a tanulás és az évfolyambulira szervezett szabadulószoba tölti ki, míg egy délután, kutyasétáltatás közben egy lapos kavicsra nem bukkan, ami furcsa események sorozatát indítja el. A fiú aznap éjjel különös álmot lát: csúcsos fejfedőt viselő férfiak árulónak kiáltanak ki egy Levedi nevű táltost, aki elátkozza őket. Másnap a szertár szekrényéből ájultan esik ki a portás, és a rendőrség is nyomozni kezd, míg Levente és évfolyamtársa, Mira újabb és újabb kavicsokat találnak… A kalandokban bővelkedő regény Budakeszire viszi olvasóját; a település múltja egy izgalmas nyomozás során bontakozik ki.

 

A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat Mechler Anna regényével bővül, melyben egy lapos kavics furcsábbnál furcsább események sorozatát indítja el. Tartsatok velünk, kalandozzunk együtt Budakeszin, legyünk társai Leventének és Mirának az izgalmak során. Fedezzük fel együtt a könyv tartogatta meglepetéseket és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv. 

Nyereményjáték

Az Új kedvencek sorozat borítói Láng Anna munkáját dicsérik. Így arra gondoltunk, hogy ebben a játékban, most arra vagyunk kíváncsiak, mennyien ismeritek az illusztrátor munkásságát. Minden állomáson találtok egy borítórészletet, melynek a rajzai Láng Anna keze munkáját dicsérik, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a könyvnek a címét, ahonnan a borítórészlet származik. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review