Jean Webster: Nyakigláb Apó / Kedves Ellenségem! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ifjúsági Jean Webster levélregény Manó Könyvek romantikus sorozat
Jean Webster: Nyakigláb Apó / Kedves Ellenségem!

Jean Webster: Nyakigláb Apó / Kedves Ellenségem!

2023 ifjúsági Jean Webster levélregény Manó Könyvek romantikus sorozat
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító:  Borbás Mária

Műfaj:   ifjúsági, levélregény

Terjedelem:   480 oldal

Fülszöveg:

Mindenkinek, aki kedveli Lucy Maud Montgomery és Jane Austen írásait. Valamint az ő lányaiknak, anyukáiknak.


Megnevettető, bájos és titkokkal átszőtt - mindent tud, amit egy lányregénynek tudnia kell, sőt annál is többet. Jean Webster méltán híres két kisregénye az idők folyamán semmit sem veszített aktualitásából, humorából, olyan olvasmányok, melyeket jól esik időről időre újra elővenni, akkor is, ha közben felnő az ember.

Nyakigláb apó - ahogy támogatóját nevezi elnyújtott árnyképe után Judy (született Jerusha) Abbott, történetünk hőse - egy ismeretlen és titokzatos jótevő, akinek segítségével főiskolára járhat az árvaházban nevelkedett, igencsak eleven képzelőerővel és óriási szívvel megáldott lány. Neki ír humoros leveleket, beszámolókat az iskolai életről, társairól, baklövésekről és a farmról, ahol a nyári szüneteket tölti, mit sem sejtve arról, hogy ki is ez a titokzatos idegen…


 



A Manó Könyvek gondozásában egy közös kiadványban jelent meg Jean Webster Nyakigláb Apó sorozatának két része, a Nyakigláb Apó és a Kedves Ellenségem! Az impozáns kiadvánnyal a Blogturné Klub három bloggere indul blogturnéra. Szemezgessünk együtt Judy Nyakigláb Apónak írt leveleiből és derítsünk fényt a titokzatos segítő kilétére! Mi történik a boldog befejezés után? A turnéval tartva egy példányt is magatokkal vihettek a Kiadó felajánlásában.



Nyereményjáték

A Nyakigláb Apó/Kedves Ellenségem! műfaja levélregény, így mostani játékunkban ezen a vonalon hívunk titeket nyomozásra. Minden állomáson találtok egy-egy fülszöveg(részlet)et egy-egy levélregényből. A feladatotok, hogy beírjátok az adott regény címét a Rafflecopter megfelelő sorába.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review