Király Anikó: A ​balatoni sellő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermekkönyv iskolásoknak kaland Manó Könyvek új kedvencek
Király Anikó: A ​balatoni sellő

Király Anikó: A ​balatoni sellő

2023 gyermekkönyv iskolásoknak kaland Manó Könyvek új kedvencek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat, Király Anikó egy újabb regényével bővül.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyvek

Szerző: Király Anikó

Műfaj:   gyermekkönyv iskolásoknak

Terjedelem:   384 oldal

A balatonfüredi Rózsalakba rég nem látott lakók érkeznek. A kalandvágyó, cserfes Szofi alig várja, hogy újra felfedezze a helyet, ahová nagyszülei emléke köti, és új barátokat szerezzen, köztük egy Jókai nevű írót. A város az Anna-bálra készülődik, a bál szépe majd a Balaton Jégszíve nevű, gyönyörű ékszert viselheti. Ám különös események zavarják meg az előkészületeket: feltűnik a balatoni sellő, egy csendőr pedig mindent megtesz, hogy egy rejtélyes iránytű ne juthasson el tulajdonosához…

 

A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat Király Anikó regényével bővül, mely az 1800-as évekbeli Balatonfüredre repíti vissza olvasóit. Tartsatok velünk, kalandozzunk együtt Szofival, a kalandvágyó fiatal lánnyal és készüljünk közösen Alizzal az Anna-bálra. Fedezzük fel együtt a könyv tartogatta meglepetéseket és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv. 

Nyereményjáték

Szofi, a történetünk kalandvágyó főszereplője barátságot köt egy Jókai Mór nevű íróval, miután Balatonfüredre költözik családjával. Így a mostani játékunk hozzá kötődik. Minden állomáson találtok egy idézetet, mely egy ismert Jókai regényben található, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a könyvnek a címét, ahonnan az idézet származik. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review