Paula Harrison: Kitti ​és a Holdfény-mentőakció (Kitti 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy mese mesekönyv Móra Kiadó szuperhős
Paula Harrison: Kitti ​és a Holdfény-mentőakció (Kitti 1.)

Paula Harrison: Kitti ​és a Holdfény-mentőakció (Kitti 1.)

2021 Fantasy mese mesekönyv Móra Kiadó szuperhős
Rövid leírás:
Tartsatok bloggereinkkel ezen az aranyos blogturnén, kalandozzatok Kittivel a holdfényben, és játsszatok velünk!

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra

Terjedelem: 124 oldal

ISBN: 9789634865728

Fordította: Varró Zsuzsa

Illusztrálta: Jenny Lovlie

Műfaj: fantasy, meseregény

Varázslatos kaland a telihold fényénél Kitti családja egészen rendkívüli: anyukája szuperhős, és Kitti tudja, hogy különleges képességeit használva egy napon belőle is hős válik majd. Ez a nap azonban a vártnál hamarabb érkezik el, amikor Figaró, a kandúr megjelenik a kislány szobájának ablakában, hogy segítséget kérjen. De az éjszakai világ elég félelmetes – lesz-e Kittinek elég bátorsága, hogy kimerészkedjen a sötétbe, és nekivágjon egy izgalmas kalandnak a holdfényben?
 

Kitti anyukája egy igazi szuperhős, és egyszer a kislány is azzá fog válni, de egyelőre még fél az esti sötéttől. Aztán egy nap felbukkan egy segítséget kérő kandúrnak, akinek köszönhetően Kitti talán korábban is szuperhőssé válthat, mint gondolta! Tartsatok bloggereinkkel ezen az aranyos blogturnén, kalandozzatok Kittivel a holdfényben, és játsszatok velünk! A turné végén a Móra kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a mesekönyvet!

Nyereményjáték

Kitti álöltözetében merészkedik ki a holdfénybe, abból merít erőt az esti kalandhoz, de nem csak ő segít szuperhősi álruhában másoknak! Minden állomáson elrejtettünk egy képet, amin hasonló hősök találhatóak, és nektek ki kell találnotok a mese CÍMÉT, amiben szerepelnek! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


3 Hozzászólás:

  1. Könyv és más oldalán nem találom a fejtörőt a nyeremény játékhoz. Mi lehet a gond?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült megtalálni az elrejtett képet? :)

      Törlés
    2. Igen, nem gondoltam volna, hogy így van elrejtve, de azért pár nap böngészés után nagyot esett a tantusz :)

      Törlés