Candace Bushnell - Katie Cotugno: Csajoknak ​kötelező - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági LOL könyvek LOL+ könyvek Móra Kiadó
Candace Bushnell - Katie Cotugno: Csajoknak ​kötelező

Candace Bushnell - Katie Cotugno: Csajoknak ​kötelező

2021 ifjúsági LOL könyvek LOL+ könyvek Móra Kiadó
Rövid leírás:
Új sorozatot indít a Móra Kiadó a LOL+ könyvekkel, amelyek komolyabb témákkal foglalkoznak, mint a hagyományos LOL kötetek, miközben megmarad a könnye

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 Móra Kiadó

Fordító: Nagy Boldizsár

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 280 oldal

Mr. Beckett jóképű, fiatal és sokkal lazább, mint a gimnázium többi tanára. Nem csoda, hogy a gimnáziumban minden lány oda van érte – köztük a jótanuló Marin is, aki igyekszik minden elvárásnak megfelelni, hogy bekerüljön a kiválasztott egyetemre. Amikor azonban Mr. Beckett átlép egy határt és félreérthetetlenül rámozdul Marinra, a lány összezavarodik és megrémül. Úgy érzi, az a helyes, ha jelenti az esetet, de miután a saját barátai és az iskola vezetése sem hisznek neki, Marin úgy dönt, kockára tesz mindent és az iskolaújságon keresztül vág vissza. A Csajoknak kötelező című rovatban kíméletlenül számol be arról, melyik tanár és diák viselkedik megengedhetetlenül a lányokkal, emellett pedig elindít egy feminista könyvklubot is. Nagy meglepetésére olyan szövetségesekre talál végül, akikre nem számított: mellé áll például a suli legnagyobb „pasizógépe” és egy csendes sportoló srác, aki nem igazán tűnik lángésznek. Candece Bushnell és a Pushcart-díjra jelölt Katie Cotugno közös regénye egyszerre szórakoztató és gondolatébresztő – a #MeToo-mozgalom egyik fontos alapműve lehet.
 




Új sorozatot indít a Móra Kiadó a LOL+ könyvekkel, amelyek komolyabb témákkal foglalkoznak, mint a hagyományos LOL kötetek, miközben megmarad a könnyedebb, romantikus hangulat is. Az első könyv ebben a sorozatban a Csajoknak kötelező, ami a napokban jelenik meg a kiadónál. A főszereplő Marin élete fenekestül felfordul, amikor az egyik tanára kikezd vele, és miután senki nem hisz neki, úgy dönt, saját kezébe veszi a sorsát. Ha kíváncsiak vagytok Marin rémülettel, ugyanakkor új, boldogabb élményekkel teli utazására, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért!

Nyereményjáték

Marin egy igencsak erős női karakter, éppen ezért a játékunk során is hozzá hasonló különleges női főszereplőket keresünk. Az állomásokon található fülszövegek alapján ki kell találnotok, hogy melyik könyvre gondoltunk, a Rafflecopter doboz megfelelő sorába pedig a könyv női főszereplőjének nevét várjuk! Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review