Amanda Lovelace: Amikor a hercegnő menti meg önmagát - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Arany Pöttyös Könyvmolyképző vers
Amanda Lovelace: Amikor a hercegnő menti meg önmagát

Amanda Lovelace: Amikor a hercegnő menti meg önmagát

2021 Arany Pöttyös Könyvmolyképző vers
Rövid leírás:
Rupi Kaur után már egy másik ismert amerikai költőnőtől, Amanda Lovelacetől is olvashatunk verseket a Könyvmolyképzőnél!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Kamper Gergely

Műfaj: vers

Terjedelem: 208 oldal

történet egy hercegnőről aki királykisasszonnyá aki királynővé változott. A Goodreads Choice Award 2016-os győztese, az amikor a hercegnő menti meg önmagát verseskötet az alkalmazkodóképességről. Arról, hogy mi írhatjuk a saját sorsunkat. Amanda Lovelace kötete négy szakaszra oszlik: a hercegnő, a királykisasszony, a királynő, illetve te. Az első három szakaszból összeáll a szerző élete, az utolsó pedig afféle feljegyzésként szolgál az olvasó számára. Ez a megható könyv a szeretetet, a veszteséget, a gyászt, a gyógyulást, a sorsunk irányítását és az inspirációt dolgozza fel.


Rupi Kaur után már egy másik ismert amerikai költőnőtől, Amanda Lovelacetől is olvashatunk verseket a Könyvmolyképzőnél! A Kauréhoz hasonló stílusú kötettel, az Amikor a hercegnő menti meg önmagáttal Lovelace még a Goodreads Choice Award-ot is elnyerte 2016-ban. Tarts velünk, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, és részt vennél a turné végi nyereményjátékban!

Nyereményjáték

Ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsolásban, nincs más dolgotok, mint rájönni, a versrészletek melyik magyar kortárs költőhöz tartoznak. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review