Louisa May Alcott: Fiatalurak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermek- és ifjúsági irodalom klasszikus Manó Könyvek
Louisa May Alcott: Fiatalurak

Louisa May Alcott: Fiatalurak

2021 gyermek- és ifjúsági irodalom klasszikus Manó Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító: Siklós Márta

Műfaj: klasszikus, gyermekirodalom

Terjedelem: 334 oldal

A Plumfield kísérleti fiúiskolájában a kis nebulók lényegében azt csinálhatják, amihez kedvük van, akár a lépcsőkorláton is csúszkálhatnak. Jo Bhaer írónő, akit a Kisasszonyokban még Jo March-ként ismertünk, mindig is erről álmodott: egy olyan házról, amelyben "nyüzsögnek a fiúk...és pezseg az élet". A Kisasszonyok azzal zárult, hogy Jo megörökölte a Plumfield birtokot a házsártos, de aranyszívű March nénitől, ahol most már férjével, Bhaer professzorral vállvetve, a maguk elvei szerint, és rengeteg szeretettel nevelgetik a gondjaikba vett rakoncátlan csemetéket. Ahogy Jo maga mondja, "nem is tudom, mit szeretek jobban: az írást vagy a kölykeimet". Nat, a rongyos árva, az elkényeztetett Gömböc, a vadóc Dan és a Plumfield többi feledhetetlen lakója olvasók nemzedékeit bűvölte már el kalandjaival.
 A Manó Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Louisa May Alcott klasszikusának folytatását a Fiatalurakat. Az előző rész azzal zárult, hogy Jo megörökölte a Plumfield birtokot a házsártos, de aranyszívű March nénitől, ahol most már férjével, Bhaer professzorral vállvetve, a maguk elvei szerint, és rengeteg szeretettel nevelgetik a gondjaikba vett rakoncátlan csemetéket. Ismerjük meg együtt a Plumfield kísérleti iskoláját és merüljünk el Louisa May Alcott világában.Tartsatok bloggereinkkel,és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Mivel a Fiatalurak a Kisasszonyok és a Jó feleségek folytatása, így ebben a játékban az előző kötetekre koncentrálunk. Mindegyik állomáson találtok egy idézetet, amelyik az első, vagy a második kötetben található. Nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter megfelelő sorába, hogy a Kisasszonyok, vagy pedig a Jó feleségek című könyvből származik az idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review