Szaszkó Gabriella: Nyisd ki ezt a naplót! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Dream Válogatás Maxim Kiadó Nyisd ki ezt a naplót! Szaszkó Gabriella
Szaszkó Gabriella: Nyisd ki ezt a naplót!

Szaszkó Gabriella: Nyisd ki ezt a naplót!

2020 Dream Válogatás Maxim Kiadó Nyisd ki ezt a naplót! Szaszkó Gabriella
Rövid leírás:
Az utóbbi időkben nagyon népszerűek lettek a kreatív feladatokkal teli naplók, melyek csak arra várnak, hogy a vállalkozó kedvű olvasók töltsék meg az alkotásaikkal. Szaszkó Gabriella azonban kifejezetten a könyvmolyok számára készített egy ilyen különleges naplót, tele izgalmas feladatokkal, melyek segítségével írhatnak, rajzolhatnak, festhetnek, gondolkodhatnak a molyok a kedvenc könyveikről. A Nyisd ki ezt a naplót! a Maxim kiadó jóvoltából már mindenki számára elérhető, de ha bloggereinkkel tartatok, és játszatok velünk, akkor meg is nyerhetitek a kötet egy példányát!

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim Kiadó

Műfaj: napló

Terjedelem: 240 oldal

KEDVES OLVASÓ! Most egy nagyon különleges olvasónaplót tartasz a kezedben, ami varázslatos utazásra repít egy számodra nem is olyan ismeretlen helyre. Ebben a Naplóban egyedülálló feladatokon keresztül jegyezheted fel/gyűjtheted össze eddigi olvasmányélményeidet és azokat a könyveket, amiket még el szeretnél olvasni. A Napló oldalain cetlikre írhatod, hogy éppen mely könyvek alapján oldottad meg a feladatot, vagy melyek adtak ötletet, inspirációt. Az elkészült munkáidat oszd meg az Instagramon és Facebookon, és jelölj be minket, hogy gyönyörködhessünk a megoldásaidban! Használd a #dreamnaplo hashtaget! Merülj el szabadon a lapok között, engedd el magad, itt biztonságban vagy! Ragadd meg a kedvenc könyveidet, és utazz velünk az olvasás és az alkotás világába a lehető legkülönlegesebb módon! Jó szórakozást kívánunk a feladatokhoz! Alkossunk közösen!

Nyereményjáték

Mivel a Nyisd ki ezt a naplót egy nagyon különleges könyv, ezért a mostani nyereményjátékunk sem lesz hétköznapi! Az állomásokon ugyanis egy-egy olyan kérdést fogtok találni, melyet a könyv feladatai inspiráltak, a feladatotok pedig az lesz, hogy a saját olvasmányélményeitek alapján válaszoljatok a feltett kérdésekre!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review