Marvel - Tények zsebkönyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 képregény Kolibri Kiadó teszt
Marvel - Tények zsebkönyve

Marvel - Tények zsebkönyve

2020 képregény Kolibri Kiadó teszt
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel ​– Tények zsebkönyve című könyv. Ha imádjátok a Marvel univerzumot és a képregényeket, akkor ezt a könyvet Nektek találták ki. Teszteljük együtt a tudásunkat! Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Blogturné Részletek




Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Sepsi László

Műfaj: képregény, teszt

Terjedelem: 128 oldal

Honnan származik Groot? Hogyan szerezte Fekete Özvegy a képességeit? Ki tanította varázslásra Doctor Strange-et? Ismerj meg több mint 500 bámulatos érdekességet a Marvel-képregények világából!
 


Nyereményjáték

A mostani játékunk során megismerhetitek a kedvenc Marvel karaktereinket. Minden egyes turnén találtok egy képet elrejtve a bejegyzésben. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a karakternek a nevét, akit megtaláltok az értékelésben. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review