Bajzáth Mária: Gingalló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv népmese
Bajzáth Mária: Gingalló

Bajzáth Mária: Gingalló

2020 gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv népmese
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent Bajzáth Mária Gingalló című legújabb népmese válogatása, amelyben tíz téma köré csoportosítva találhatunk történeteket Láng Anna gyönyörű illusztrációival kísérve. A megjelenés alkalmából a Blogturné Klub négy bloggere mesél most a könyvvel kapcsolatos élményeiről. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Szerző: Bajzáth Mária

Illusztrátor: Láng Anna

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 204 oldal

„Mesét hallgatni és mesélni öröm. A népmesék a gyerekek számára ismerős és érthető nyelven szólnak a világról, arról, hogy minden változik és megváltoztatható, hogy az élet családdal, barátokkal, növényekkel, állatokkal együtt teljes, varázslatokkal és próbákkal teli, izgalmas kaland. A Gingalló című, magyar népmeséket egybegyűjtő kötetet jó szívvel ajánlom nagyobb óvodásoknak éppúgy, mint alsó tagozatos iskolásoknak. A tíz téma köré csoportosított történeteket közmondások és szólások kísérik, ám az eddigiektől eltérően ezeket most elrejtettük két nagy képben is. A játék által okozott felismerés örömén túl azt remélem, hogy Láng Anna szólás-mondásokat megjelenítő böngészője segít abban, hogy a népköltészeti alkotásoknak ez a különleges szelete se merüljön feledésbe, hanem beépüljön a gyerekek aktív szókincsébe.” Bajzáth Mária mesepedagógus, a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója





Nyereményjáték

A Gingalló különlegessége nem csak abban rejlik, hogy különböző témakörök köré vannak szervezve benne a mesék, hanem ezeket különböző közmondások és szólások is kísérik, amelyeket a könyvben található gyönyörű böngészős oldalakon is fellelhetünk. Játékunk során az egyes állomásokon az egyik ilyen böngészős oldalról találtok egy-egy részletet, amely egy-egy közmondást rejt. A feladat az, hogy a rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok, hogy melyik közmondás szerepel a képen. A teljes böngészős oldal megtekinthető Bajzáth Mária oldalán. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review