Michele Gazo - Lorenzo ​Il Magnifico 2. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó Történelmi
Michele Gazo - Lorenzo ​Il Magnifico 2.

Michele Gazo - Lorenzo ​Il Magnifico 2.

2020 Könyvmolyképző Kiadó Történelmi
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Michele Gazo regénye, A Mediciek hatalma második kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a Lorenzo de' Medici és családja életét prezentáló, ármánykodással, tiltott szerelemmel és összeesküvésekkel teli regény folytatását, mely alapján TV sorozat is készült Daniel Sharman és Sean Bean főszereplésével. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Firenze történelmét és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Tálos-Nezdei Adrienn

Műfaj: történelmi regény

Terjedelem: 296 oldal


Fülszöveg:
Öldöklő ​harcok a pompás városban!
A Medici és a Pazzi család háborúja folytatódik. A tét: Firenze jövője, amelyet Lorenzo igencsak másképpen képzel el, mint Jacopo de’ Pazzi. Jacopo és támogatói megszállottan gyűlölik a Medici családot és mindazt, amit képviselnek, és nem rettennek vissza a legsúlyosabb bűntől sem: gyilkosságra szövetkeznek. Lorenzónak és Giulianónak meg kell halnia, méghozzá ugyanazon a napon, helyen és órában! Az összeesküvésbe belekeverednek a pápai udvar hatalmasságai, sőt, maga a pápa is. Lorenzo felesége, Clarice merész utazásra vállalkozik, Lucrezia, az „örök szerelem” pedig sorsdöntő tettre szánja el magát. Giuliano élete is fenekestül felfordul, egy tragédia után nem találja a helyét, teste-lelke romokban hever, s mikor végre úgy érzi, megtalálta a neki rendeltetett utat, Firenzében elszabadul a pokol.
A regény alapján forgatták a nagy sikerű tévésorozat második évadát, ami világszerte rajongók millióit vonzza a képernyők elé.
Repülj vissza az időben a csodás Firenzébe!

https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8605_a_mediciek_hatalma2-20200520_100331.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/michele-gazo-a-mediciek-2-8605

Nyereményjáték

A név hatalom. Mostani játékunk során minden állomáson találtok egy állítást, mely alapján ki kell találnotok, melyik híres - a Medici családdal kapcsolatban álló - történelmi személyről szól. Ám a feladat ennyinél nem ér véget! Szókeresőnkben keressétek ki, melyik sor vagy oszlop rejti a teljes nevet, és írjátok be a megfelelő betű- és számjeleket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Pl.: Leonardo da Vinci = 18.sor D-R)
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review