Jeff Wheeler - The King’s Traitor – A király árulója (Királyforrás 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Jeff Wheeler -  The King’s Traitor – A király árulója (Királyforrás 3.)

Jeff Wheeler - The King’s Traitor – A király árulója (Királyforrás 3.)

2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:
Egy hős haragja legyőzheti egy zsarnok dühét? Owen és Evie kalandjai a végéhez értek, a Királyforrás sorozat harmadik kötetéről pedig a Blogturné Klub három bloggere mesél. A turné végén nyerhettek egy példányt a regényből!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Varga Tibor

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 432 oldal

Egy hős haragja legyőzheti egy zsarnok dühét? Senki nem hitte volna, hogy az egykor gyámoltalan Owen Kiskaddonból egyszer karakán fiatalember lesz, Királyforrás udvarának elismert tisztviselője – miközben az uralkodó, Severn Argentine csak még hataloméhesebbé és kegyetlenebbé válik. Owen azt a parancsot kapja, hogy szítson háborút az egyik szomszédos országgal, ám eközben megismeri annak gyönyörű, zárkózott vezetőjét, akinek varázsereje talán még a fiúén is túltesz. Mikor Owent megfosztották szeretett pártfogójától, nemes tanácsadójától és igaz szerelmétől, tudta, eljön majd a nap, amikor a rettegett és gyűlölt királyt letaszítják a trónról. És most, amikor Severn hódítóhadjáratot tervez, eljött az idő… Owen sorsa pedig az, hogy ő maga vigye be a végső csapást. Severn gonoszsága határtalan, akár a legendákból ismert Végtelen Mélység. Ellenfelek és ártatlanok vérét egyaránt kész kiontani, hogy tovább bitorolhassa a trónt.



Nyereményjáték

A mostani feladat igencsak egyszerű: fel kell ismernetek, hogy a könyvek mely szereplőinek a szájából hangzott el az idézet. Csak keresztnevet is elfogadunk! A megfejtéseket a rafflecopter doboz megfelelő sorába várjuk :)


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review