5 perces Marvel történetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Kolibri Kiadó Marvel mesekönyv
5 perces Marvel történetek

5 perces Marvel történetek

2019 Kolibri Kiadó Marvel mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces Marvel történetek c. gyűjtemény, mely a Marvel-univerzum legnagyobb hőseinek életébe enged bepillantást. Ennek apropóján most a Blogturné Klub négy bloggere mesél a könyvvel kapcsolatos élményeiről. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a legnagyobb hősöket, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Horváth Vivien

Műfaj: mese

Terjedelem: 192 oldal

Fülszöveg:
Szuperhősök, gyülekező!
Csatlakozz a Marvel-univerzum legnagyobb hőseihez, akik egyesült erővel harcolnak a világ legveszélyesebb gonosztevői ellen! Hagyd, hogy ezek a pörgős, olvasmányos történetek elrepítsenek kedvenc szuperhőseid világába - akár öt perc alatt!


https://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/5-perces-marvel-tortenetek/


Nyereményjáték


A kötetben néhány hős kiemelt szerepet kap, mostani játékunk során pedig az ő neveiket keressük. Minden állomáson találtok egy betűhalmazt, melynek elemeit helyes sorrendbe rakva megkapjátok a megfejtést. Nincs más dolgotok, mint mind a négy hős nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe, és máris esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott regény egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review