5 perces Pókember történetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Kolibri Kiadó mesekönyv
5 perces Pókember történetek

5 perces Pókember történetek

2019 Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces Pókember történetek c. gyűjtemény, melyben mindenki kedvenc hálószövője tizenkét fergeteges kalandra csábítja az olvasót. A Blogturné Klub három bloggere bemutatja Peter Parker és barátai izgalmakkal és veszélyekkel teli életét, s szuperhős ruhát ragadva a New York városát fenyegető gonosztevők nyomába ered, hogy szembeszálljon Thanosszal, Rinóval, Mysterióval, Lokival és a többiekkel.

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Horváth Vivien

Műfaj: mese

Terjedelem: 192 oldal

Fülszöveg: Lendülj akcióba!
Csatlakozz a csodálatos Pókemberhez, aki New York városát védelmezi az alattomos gonosztevőktől! Bár mindenki kedvenc hálószövője egyedül is helytáll, most többek között Vasember, Fekete Párduc, Hangya, Doktor Strange és Fekete Özvegy is feltűnik az oldalán. Hagyd, hogy behálózzanak ezek a pörgős, olvasmányos történetek - akár öt perc alatt!



Nyereményjáték


Pókember filmes pályafutása során több színésznek is megadatott, hogy a közkedvelt hálószövő bőrébe bújhasson - mostani játékunk során övéké lesz a főszerep. Minden állomáson találtok egy-egy filmes idézet, mely alapján ki kell találnotok, melyik Pókember ruhás színész szájából hangzott el. Ha a filmet megtaláljátok, onnantól a színész nevével is könnyen boldogultok.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review