Victor Gischler: Deadpool: ​Zsémbes zsoldos - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 fumax kiadó humoros képregény szuperhős zombik
Victor Gischler: Deadpool: ​Zsémbes zsoldos

Victor Gischler: Deadpool: ​Zsémbes zsoldos

2019 fumax kiadó humoros képregény szuperhős zombik
Rövid leírás:
Ki más lenne képes dimenziókat ugrálós kalandra indulni a saját zombi másának a fejével és egy dögös beépített ügynökkel, mint Deadpool? Zsoldosunk ezúttal eléggé ráfaragott, hiszen új küldetésében dínók, zombik, ellenséges ügynökök és saját alternatív dimenzióbéli másai ellen kell felvennie a harcot! Tartsatok bloggereinkkel, és tudjátok meg, hogy nekik mennyire tetszett Deadpool univerzumokban ugrálós képregénye. A turné végén pedig a kiadó jóvoltából kisorsolunk köztetek 1 példányt a Deadpool: ​Zsémbes zsoldosból!

Blogturné Részletek



Kiadó: Fumax

Műfaj: szuperhősös képregény 

Oldalszám: 344 oldal · keménytáblás 

ISBN: 9789634700760

Fordította: Kodaj Dániel 

Illusztrálta: Bong Dazo, José Pimentel, Leonardo Ito, Kyle Baker, Rob Liefeld, Das Pastoras, Matteo Scalera, Matt Milla

ZOMBIK! ​DINOSZAURUSZOK! ZOMBI-DINOSZAURUSZOK! D I M E N Z I Ó K A P U K ! S Z E R E L E M , S Z E X , G Y E N G É D S É G ! G O N O S Z V I L Á G U R A L M I T Ö R E K V É S E K ! Deadpool az A.I.M. bűnszövetkezet megbízásából a Vadföldre utazik, hogy megszerezze minden idők legveszélyesebb biológiai fegyverét – a saját fejét! Ami, bármilyen hihetetlen, egy másik, zombik lakta világból keveredett valahogy a mi dimenziónkba! Zombi-Deadpool leszakadt kobakja hű útitársa lesz, és hajmeresztő kalandokat élnek át együtt, miközben Deadpool a sikerdíja után lohol. A bonyodalmak azonban még csak most kezdődnek. Egy (brutális!) vadföldi zombirodeó után ugyanis Deadpool ellenszenves alteregói bukkannak fel az alternatív univerzumok labirintusában: Wilson őrnagy a S.H.I.E.L.D.-től, Wanda Wilson, azaz Lady Deadpool, valamint Deadpool, a Kölyök! Deadpool a szexi biológus, dr. Betty társaságában, nyomában az A.I.M. ügynökeivel bemerészkedik a Marvel Zombiverzumba, hogy hazajuttassa a zsémbes élőhalott Kobakpoolt. De vajon sikerül-e neki…? Tartalmazza a teljes Deadpool: Merc With a Mouth sorozat 1–13. füzetét.


Ki más lenne képes dimenziókat ugrálós kalandra indulni a saját zombi másának a fejével és egy dögös beépített ügynökkel, mint Deadpool? Zsoldosunk ezúttal eléggé ráfaragott, hiszen új küldetésében dínók, zombik, ellenséges ügynökök és saját alternatív dimenzióbéli másai ellen kell felvennie a harcot!
Tartsatok bloggereinkkel, és tudjátok meg, hogy nekik mennyire tetszett Deadpool univerzumokban ugrálós képregénye. A turné végén pedig a kiadó jóvoltából kisorsolunk köztetek 1 példányt a Deadpool: ​Zsémbes zsoldosból!

Nyereményjáték

Szerencsére Deadpool nem csupán szerethető és érdekes, de elég ismert figura is. Ezúttal azt szeretnénk tesztelni, hogy mennyire ismeritek Wade Wilson élettörténetét, ezért egy IGAZ / HAMIS játékot eszeltünk ki nektek a turnéhoz. Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopterbe, hogy szerintetek az adott állomáson talál kijelentés igaz vagy hamis!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review