Ecsédi Orsolya: Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Ecsédi Orsolya Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Ecsédi Orsolya: Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai

Ecsédi Orsolya: Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai

2017 Ecsédi Orsolya Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
Ecsédi Orsolya Cirrus a Tűzfalon – Egy rendbontó vírus kalandjai című mesekönyve 2017-ben jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A mesekönyv különlegességét az adja, hogy főszereplője egy számítógépes vírusgyerek, Cirrus, aki szentül hiszi, hogy egy vírus nemcsak rombolásra jó, hanem tehet pozitív dolgokat is. A kis különc vírus kalandjairól most három bloggerünk mondja el a véleményét. A turné végén természetesen ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné RészletekKiadó:Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 192 oldal


„Amelyik vírus nem terjed rendesen, azt konyhai szolgálatra osztják be, mielőtt annyit mondhatna, telepítés.
A súlyos esetek szobájának ajtajára pedig cetlit ragasztanak, amin az áll piros betűkkel, hogy vigyázat, nem fertőző. Ennél kínosabb helyzetbe egy vírus nem is kerülhet.”
Cirrus születése megszokott dolog lenne, hiszen a számítógépes vírusok gyorsan szaporodnak. Mégis felforgatja a Nagy Szerver életét az utolsó áramkörig. Mert ő soha, semmit nem képes rendes vírus módjára intézni.
Nehezen megy a rombolás. Gondot okoz a törlés. A megsemmisítésről, lopásról, olvashatatlanná tételről ne is beszéljünk.
Mégis eljön a nap, amikor a vírusirtókkal folytatott háborúban az iskola kétbalkezes tanulója kap főszerepet.
Cirrusnak van egy különleges titka.
Egy olyan képesség, ami átsegítheti a kíméletlen Tűzfalon. Oda, ahonnan még soha, senki nem tért vissza…
Cirrusnak nem csak magáért, hanem a társaiért is ki kell állnia. Persze ezt sem úgy csinálja, ahogy a többiek elképzelik.
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7929_cirrus-20171204_125104.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/ecsedi-orsolya-cirrus-a-tuzfalon-7929Nyereményjáték


Mivel a mesekönyv főszereplője egy kis vírus, így ezúttal leírásokat találhattok a blogjainkon különböző vírusfajtákról. Az lesz a dolgotok, hogy kitaláljátok, milyen vírusról is van szó, és beírjátok a nevét a rafflecopter doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

  • 09. 30. Sorok között
  • 10. 01. Könyv és más
  • 10. 03. Spirit Bliss Sárga könyves út – extra

0 Reviews:

Post Your Review