Jeff Zentner – The Serpent King: A kígyókirály - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Jeff Zentner – The Serpent King: A kígyókirály

Jeff Zentner – The Serpent King: A kígyókirály

Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:
Végre érkezik magyarul is Jeff Zentner díjnyertes regénye, a The Serpent King. A minőségien megírt Young Adult történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, a turné végén pedig nyerhetsz is egy példányt a könyvből!

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Szujer Orsolya

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 392 oldal

Ha már élni fogsz, tegyél meg fájdalmas, bátor és gyönyörű dolgokat.

Dill nem éppen a gimi legnépszerűbb diákja a tennessee-i Forrestville-ben. Miután az apja minden tisztességét elveszítette egy botrányban, ami az egész városukat megrendítette, Dill célponttá vált. Szerencsére két legjobb barátja, a szintén számkivetett Travis és Lydia kiállnak mellette.

Ám ahogy megkezdik a gimnázium utolsó évét, Dill érzi, ahogy a jövője lassan fojtogatni kezdi. Egyedüli mentsvára a zene és a Lydia iránt táplált, titkos érzései – azonban nem elég bátor ahhoz, hogy bármelyiket is megossza a világgal. Számára az érettségi inkább érződik valami végének, mint az élet kezdetének. Azonban még mielőtt elhagyná a középiskolát, valami másnak a végét is fel kell dolgoznia – valamiét, ami alapjaiban fogja megrengetni az életét.

Az elsőkönyves Jeff Zentner letaglózó és időnként kifejezetten vicces rálátást biztosít arra, milyen is felnőni; miközben bensőségesen mutatja be, milyen nehéz is megtalálni valódi önmagunkat a múlt romjai közt.

 


Nyereményjáték

A könyv női főszereplője, Lydia egy rendkívül sikeres blogger, aki a jövőjét és a lehetőségeit is a blogjának köszönheti. A mostani játékunk során olyan magyar blogger és vlogger lányok képeit találjátok meg, akik a semmiből építettek fel karriert, akárcsak Lydia. A feladatotok, hogy a kép alapján felismerjétek kiről van szó, és a beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review