Emily R. King - A századik királyné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Emily R. King Fantasy Maxim Kiadó
Emily R. King - A századik királyné

Emily R. King - A századik királyné

2019 Emily R. King Fantasy Maxim Kiadó
Rövid leírás:
A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Emily R. King A századik királyné c. regénye, mely az azonos című sorozat első része. A Blogturné Klub hat bloggere bemutatja Kálindra rejtélyekkel és izgalmakkal átszőtt kalandját. Tartsatok velünk, legyetek részesei hősnőnk lenyűgöző világának, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény három példányának egyikét.

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Robin Edina

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 320 oldal

Fülszöveg:
A Nővérek árva neveltjeként a tizennyolc éves Kálindára csupán a visszavonult, imádsággal töltendő jövő vár. Gyakori lázas rohamai miatt még szolgálói pozícióra is aligha számíthat, egy kurtizán vagy feleség élete pedig teljességgel elérhetetlen számára. Egyetlen álma, hogy a Nővérek hegyi templomának békéjében folytathassa az életét.
A zsarnok Tárek rádzsa váratlan látogatása azonban felforgatja Kálinda életét. Néhány óra leforgása alatt megfosztják otthona nyugalmától, kénytelen nekivágni egy sivatagi útnak, majd parancsot kap, hogy fegyverrel vívja ki méltó helyét a rádzsa kilencvenkilenc felesége és számtalan ágyasa között. Kilátástalan helyzetében csupán testőre, a sztoikusan komoly, de kedves Naík Dévén kapitány társasága nyújt számára némi vigasztalást.
A halálig vívott harci játékok fenyegetése és Dévén iránti egyre növekvő vonzalma súlyos veszélybe sodorja Kálindát, akinek egyetlen reménye maradt a menekülésre – és ez a remény a saját testében lakozó, rejtélyes és tiltott erőben rejlik.
https://www.olvas.hu/termekek/mx1095-the-hundredth-queen-a-szazadik-kiralyno https://www.olvas.hu/termekek/mx1095-the-hundredth-queen-a-szazadik-kiralyno


Nyereményjáték


Mostani játékunk során az erős hősnőké, valamint az arab kultúráé lesz a főszerep. Minden állomáson találtok egy betűhalmazt, melynek elemeit helyes sorrendbe rakva, egy regény címét kapjátok meg. A feladatotok az, hogy a cím alapján kitaláljátok a történet hősnőjének nevét (ha van), és azt beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

Deszy könyvajánlója feladványa: ejőngecrehgatavisa


0 Reviews:

Post Your Review