David Walliams: A világ legrosszabb gyerekei 2 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 David Walliams gyermekirodalom gyermekkönyv humoros Kolibri Kiadó
David Walliams: A világ legrosszabb gyerekei 2

David Walliams: A világ legrosszabb gyerekei 2

2019 David Walliams gyermekirodalom gyermekkönyv humoros Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó ismét elhozta nekünk David Walliams újabb gyűjteményét, amelyben a világ legrosszabb gyerekeiről ír, akik egyszerre szörnyűek és viccesek. Még szerencse, hogy elképesztően csodás köntösben jelennek meg: színesen illusztrálva és kemény kötésben. Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink ezekről a gyerekekről, tartsatok velünk, mert a turné végén lehetőségetek lesz megnyerni a kiadó által felajánlott könyvet!

Blogturné RészletekKiadó: Kolibri

Fordító: Vereckei Andrea

Műfaj: gyermekkönyv

Terjedelem: 288 oldal

Tíz újabb szellemesen rosszmájú mese, tíz újabb elragadóan rémes szereplővel Elég bátor vagy ahhoz, hogy megismerj öt rettenetes lányt és öt rosszabbnál is rosszabb fiút? Ott van például Finnyás Fajsz, aki az édességen kívül semmit nem hajlandó megenni, így aztán a zöldségek és gyümölcsök egy szép nap fellázadnak ellene. Vagy Borzadály Hildegárd, aki imádja a férgeket, és legkedvesebb szórakozása, hogy másokat ijesztget. Persze Lusta Ádit se kell félteni. Ő az, aki sosem írja meg a leckéjét, mígnem egy este, meglátogatja őt a történelem öt leggonoszabb kísértete. Ez a Te könyved! Már ha szerinted is halálosan uncsik a rendes gyerekek!
http://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/a-vilag-legrosszabb-gyerekei/A Kolibri Kiadó ismét elhozta nekünk David Walliams újabb gyűjteményét, amelyben a világ legrosszabb gyerekeiről ír, akik egyszerre szörnyűek és viccesek. Még szerencse, hogy elképesztően csodás köntösben jelennek meg: színesen illusztrálva és kemény kötésben. Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink ezekről a gyerekekről, tartsatok velünk, mert a turné végén lehetőségetek lesz megnyerni a kiadó által felajánlott könyvet!

 

Nyereményjáték

David Walliams-et Roald Dahl utódjának szokták nevezni, de rajta kívül vannak más angol gyerekeknek írók is, akik pályázhatnának erre a címre. Őket keressük, könyveik borítója alapján. A Rafflecopter megfelelő sorába a szerzők nevét kell beírni.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review