Anna és Elza: új történetek 2. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Kolibri Kiadó mese mesekönyv
Anna és Elza: új történetek 2.

Anna és Elza: új történetek 2.

2019 Kolibri Kiadó mese mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Disney Anna és Elza: Új történetek 2. c. mesegyűjteménye. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg Arandelle világát, tudjátok meg, mivel töltötte Anna, Elza és Kristoff a gyermekkorát, vagy hogy milyen kalandokba csöppent ismeretségük után az öt jóbarát.

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Wohl Anita

Műfaj: mese

Terjedelem: 164 oldal

Fülszöveg:
Készen állsz egy újabb fagyos kalandra?
Csatlakozz kedvenc Jégvarázs-szereplőidhez, és tudd meg, milyen egy királyi pizsamaparti, mit érdemes ajándékozni egy rénszarvasnak, akinek mindene megvan, és mitől ragyognak fel a trollok csodás kristályai.
http://kolibri.disney.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/anna-es-elza-uj-tortenetek-2/ http://kolibri.disney.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/anna-es-elza-uj-tortenetek-2/


Nyereményjáték


A Jégvarázs sikeréhez nagyban hozzájárult a fantasztikus zene és szinkron. Így hát mostani játékunk során azt kell kitalálnotok, mely magyar színészek kölcsönözték hangjukat a dalbetétek során a képeken látható karaktereknek. (Nem a beszéd-, hanem az énekhangokra vagyunk kíváncsiak.)
Fontos! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük; amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review