Alexandra Bracken: Sötét örökség - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Alexandra Bracken Dream Válogatás Maxim Kiadó sötét elmék Sötét örökség
Alexandra Bracken: Sötét örökség

Alexandra Bracken: Sötét örökség

2018 Alexandra Bracken Dream Válogatás Maxim Kiadó sötét elmék Sötét örökség
Rövid leírás:
Alexandra Bracken Sötét elmék sorozata hamar meghódította az olvasók szívét. A negyedik könyv, a Sötét örökség azután játszódik, hogy Rubyék kiszabadították a Pszí-gyerekeket a “rehabilitációs táborokból” és megfosztották Gray elnököt a hatalmától. A főszereplő ezúttal Zu, akinek rá kell jönnie, a szabadság csak látszat, valójában a Pszí-gyerekek még mindig rabigát viselnek. A könyvet ezúttal három bloggerünk véleményezi. Tarts velünk, és nyerj te is egy saját példányt!

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító: Bozai Ágota

Műfaj: disztópia

Terjedelem: 496 oldal

Öt év telt el az úgynevezett rehabilitációs táborok felszámolása óta, ahová számtalan Pszí-gyereket zártak. A már tizenhét éves Suzume az ideiglenes kormány szóvivője lesz, a Pszí-gyerekek jogaiért harcol a téves információk és előítéletek egyre növekvő hullámában. Ám amikor azzal vádolják, hogy szörnyű bűncselekményt követett el, újra kénytelen elmenekülni, hogy életben maradjon. Zu elhatározza, hogy tisztázza a nevét, ám közben kénytelen kellemetlen szövetségre lépni két titokzatos Pszí-gyerekkel, Romannal és Priyankával, akik vagy segítenek neki ártatlanságát bebizonyítani, vagy elárulják, mielőtt esélye lenne bizonyítani. De ahogy biztonságos menedéket és válaszokat keresve együtt utaznak, Zu közelebb kerül hozzájuk, és megtanul bízni bennük; közben az ország újjáépítésének látszata alatt még sötétebb titkokra találnak. Zu sorsa és minden Pszí-gyerek jövője forog kockán. Zu hallatja a hangját, és szembeszáll azokkal, akik el akarják nyomni, háttérbe akarják szorítani a Pszi gyerekeket és megmenti azokat, akik egykor védelmezői voltak.
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/dbb2b7ed14ad98f0b89ba9a206905e73f3bd53b9.pdf https://www.olvas.hu/termekek/mx1060-sotet-orokseg

Nyereményjáték

Alexandra Brackennek már több könyve is megjelent magyarul. A játék során borítórészletek alapján kell kitalálnotok, hogy éppen melyik könyvére gondoltunk. Nem lesz más feladatotok, csak írjátok be a Rafflecopterbe az adott borítórészlethez tartozó regény magyar címét.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, különben automatikusan újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway



A turné állomásai

1 Hozzászólás:

  1. Hello! Nem találom a Deszy könyvalánljójában azz értékelését? Megmondanák hol találhatom meg? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés