Dacre Stoker – J. D. Barker: Dracul - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Agave Dacre Stoker Drakula horror J.D.Baker vámpírok
Dacre Stoker – J. D. Barker:  Dracul

Dacre Stoker – J. D. Barker: Dracul

Agave Dacre Stoker Drakula horror J.D.Baker vámpírok
Rövid leírás:
Belegondoltál már abba, hogy mi van akkor, ha Dracula igazából valós személy volt? Hogy az azonos című könyv írója, Bram Stoker talán találkozott is vele és a története az igazságon alapszik? A Dracula hivatalos előzménye, a Dracul pont ezzel a gondolattal játszik el és ragad magával bennünket is egy hátborzongató, gótikus világ vámpíroktól hemzsegő mocsarába. December 16-án a Blogturné Klub tagjai is belevágnak a kalandba és ha velünk tartotok, egy példányt is nyerhettek a könyvből, az Agave Könyvek jóvoltából.

Blogturné Részletek

A Drakula hivatalos előzménye, amelyet a klasszikus regény szerzőjétől hátramaradt feljegyzések és szövegek inspiráltak.

1868-at írunk, és a huszonegy éves Bram Stoker egy magányosan álló toronyban várja, hogy szembenézzen egy leírhatatlan szörnyeteggel. Feszületekkel, szenteltvízzel és egy puskával felszerelkezve azért imádkozik, hogy túlélje élete leghosszabb éjszakáját. Kétségbeesetten igyekszik papírra vetni mindazt, aminek tanúja volt, ezért feljegyzi azokat az eseményeket, amelyek egészen idáig vezettek…
Bram gyermekkorában sokat betegeskedett, ezért az ideje nagy részét ágyban töltötte a szülei dublini otthonában, és egy fiatal nő gondoskodott róla, akit Ellen dadusnak hívtak. Amikor az egyik közeli városban egymással összefüggő, különös halálesetek történnek, Bramnek és a nővérének, Matildának, szemet szúrnak Ellen dadus furcsa szokásai. Ezután egymást követik a titokzatos és hátborzongató események, míg végül Ellen váratlanul eltűnik az életükből. Évekkel később Matilda Párizsba megy tanulni, ahonnan azzal a hírrel tér haza, hogy látta Ellent, és a rémálom, amelyről Brammel azt hitték, hogy már régen véget ért, valójában csak most kezdődik.
A Dracul egy kitalált történet, amely Bram Stokerről és a testvéreiről szól, akik egy sötét lény nyomába erednek. A vadászat Írországban kezdődik, a gyermekkori otthonukban, azután a testvérek bejárják Európát, és végül sor kerül az emlékezetes, végső találkozásra. A Dracul valóságos és kitalált szereplőkkel dolgozik, és új megvilágításba helyezi a világirodalom legfélelmetesebb és legmaradandóbb történetét.

Kiadó: Agave

Oldalszám: 568
Fordító: Bosnyák Edit
ISBN: 9789634195139


Nyereményjáték

A vámpírok a legritkább esetben jók, ha csillognak, akkor esetleg elképzelhető…
Viszont a többségük veszélyes gyilkos, aki jobb esetben csak a véredre pályázik, de némelyik ha az útjába
kerülnél, nem lenne rest és azonnal eltenne láb alól. Vannak viszont bizonyos kellékek, amikkel védekezni
tudsz ellenük,
ezeket azonban előbb meg kell szerezned!
A feladatod pedig nem más, mint hogy megtaláld az állomásokon elrejtett tárgyakat, amiket egy-egy szóra
linkeltünk
és nevezed meg
ezeket a Rafflecopter doboz megfelelő helyén.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani.
A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
A kiadó csak magyarországi címre postáz.)a Rafflecopter giveawayÁllomáslista
12. 20. - CBooks 12. 22. - A Szofisztikált Macska0 Reviews:

Post Your Review