Cassandra Clare & Holly Black – Magisztérium 5. Az aranytorony - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Cassandra Clare Holly Black Könyvmolyképző Kiadó
Cassandra Clare & Holly Black – Magisztérium 5. Az aranytorony

Cassandra Clare & Holly Black – Magisztérium 5. Az aranytorony

2018 Cassandra Clare Holly Black Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Az utolsó részéhez ért a nagy sikerű Magisztérium sorozat, amiben Callum és barátai egy végzetes veszéllyel találják szembe magukat. Az izgalmakkal és humorral teli lezárásról a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, sőt, nyerhettek is, méghozzá 1 példányt a könyvből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Komáromy Zsófia
Terjedelem: 256 oldal

„Harry Potter-rajongóknak kihagyhatatlan sorozat! Emlékeztet rá, ugyanakkor valami újat kínál. Letehetetlen, csak úgy faltam az oldalakat!” – Theresa Green, Amazon Callum Hunt volt már hős és üldözött, a jó bajnoka és a gonosz megtestesítője. Hiába nyitotta meg előtte a kapuit a Magisztérium, a fiú soha nem érezte úgy, hogy tényleg szívesen látnák ott. Sokkal erősebben érzékelte a többiek ellenszenvét… és félelmét. Most, hogy Call megkezdi utolsó tanévét a mágusképzőben, a helyzete bizonytalanabb, mint valaha. Egyetlen sajátos kivételtől eltekintve az összes barátjától elhidegült. Egy titokzatos árny még mindig nem hagyja nyugodni. És nem is sejti, hogy élete legnagyobb kihívása előtt áll… A Magisztérium-sorozat nagyszabású lezárásában Callum végzetes veszéllyel találja szembe magát. A mágia megmenthet és tönkretehet, teremthet és pusztíthat is.
 
  



Nyereményjáték



A kötetben a szülői szeretet is kiemelt fontosságot kap, így ezt a játékot a szülőknek szenteljük. A listán olyan könyves szülőket találsz, akiket sokan a szívünkbe zártunk. Róluk találtok rövid leírásokat minden állomáson, a feladatotok, hogy a rövid bemutatás után rájöjjetek, melyik könyvben találkoztatok az adott szülővel, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes megfejtők között a könyv 1 példányát sorsoljuk ki. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

- 12.06. - Sorok Között Könyves Blog - 12.08. - Always Love a Wild Book - 12.10. - Deszy könyvajánlója - 12.12. - Sorok Között Könyves Blog (extra) - 12.14. - Bibliotheca Fummie

0 Reviews:

Post Your Review