Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ Magyar szerző Rácz-Stefán Tibor
Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba

Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ Magyar szerző Rácz-Stefán Tibor
Rövid leírás:
Rácz-Stefán Tibor Mikrofonpróba című regényének megérkezett a második része, a Kapcsolatpróba. A korábban szívünkbe zárt karakterek visszatérnek, és a tehetségkutató verseny is tovább folytatódik. A regényről ezúttal 3 bloggerünk mondja el a véleményét, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könymolyképző Kiadó

Fordító: -

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 384 oldal

Te képes vagy megnyitni a szíved? Hanna azt hitte, megtalálta a tökéletes srácot. De miközben a barátaival az énekverseny következő megmérettetésére készülnek, a lánynak másvalakin jár az esze: Mátén, a rosszfiún, aki egyre kedvesebb hozzá… Kiderülhet, hogy mégsem az a nagy Ő, akit álmaid pasijának hittél? Máté nagy lehetőséget kap: egy újabb műtéttel ugyanúgy zongorázhatna, mint régen, feltéve, hogy nem bénul le a keze az operáció következtében… Megéri mindent kockáztatni az álmaidért? Dávid és Áron most külön utakon járva próbálják legyőzni a démonaikat: Áron a cukorbetegségével és az identitásával küzd, míg Dávid a teste gyengeségével. Elég erősek lesznek ahhoz, hogy az első szerelem az utolsó maradjon? Xiara már nem az a magabiztos, népszerű lány, aki egykor volt. Társai kiközösítik, és retteg attól, hogy a múlt tönkreteheti a megújult kapcsolatot a szüleivel. A tánc és a barátai szeretete elég erőt ad neki ahhoz, hogy elfogadja önmagát? Az öt barát továbbra is egymás mellett áll, és a zenei vetélkedő következő fordulójára készülve küzdenek az álmaikért. Van egy pont, amikor a szerelem lehet az egyetlen megoldás. Kövesd a szíved dallamát!
 


Nyereményjáték

A Kapcsolatpróba fiatalok életéről szól, ezért most az lesz a feladatotok, hogy a blogokon talált képek alapján kitaláljátok szintén fiatalokról szóló sorozatok címét. Ezt a címet kell majd beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, különben automatikusan újat sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review