Disney: Mickey egér - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disney Kolibri Kiadó mese
Disney: Mickey egér

Disney: Mickey egér

Disney Kolibri Kiadó mese
Rövid leírás:
Talán nem is gondolnánk, de Mickey egér idén már kilencvenedik születésnapját ünnepli. Ennek alkalmából a Kolibri Kiadó csodás kiadványt jelentetett meg, melynek meséin keresztül végigkövethetjük kedvenc egérkénk fejlődését 1928-tól. Tartsatok a Blogturné Klub négy bloggerével, ismerkedjetek meg a kötettel, s a turné végén három példányt sorsolunk ki játékosaink között.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Habony Gábor

Műfaj: mese

Terjedelem: 176 oldal

Fülszöveg:
Ünnepeld Mickey egér 90. születésnapját igazi klasszikusokkal! Ez a gyűjtemény az első képernyős szereplésének számító Willie gőzhajótól a Mark Twain történetét feldolgozó Koldus és királyfiig nyolc mesén át, gyönyörű illusztrációkkal és érdekességekkel veszi sorra a világ leghíresebb egerének 90 évet átívelő kalandjait.
 


Nyereményjáték

Az első Mickey egér mesét 1928-ban láthatta a közönség, azóta azonban - egérke barátunk mellett - számos egész estés Disney mese is napvilágot látott, kicsik és nagyok örömére egyaránt. Játékunkban egy-egy jelentfotóból kell kitalálnotok, melyik meséről van szó, s a címét a Rafflecopter megfelelő sorába írnotok.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review