Simone Elkeles - Leaving Paradise: Kiűzetés a paradicsomból - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Simone Elkeles - Leaving Paradise: Kiűzetés a paradicsomból

Simone Elkeles - Leaving Paradise: Kiűzetés a paradicsomból

2018 Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek




A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából újabb Simone Elkeles regénynek örülhetünk! Az elgondolkodtató romantikus történetről a Blogturné Klub négy bloggere mesél, a turné végén egy példányt ki is sorsolunk a könyvből.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Terjedelem: 280 oldal

Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott… a legközelibb bizalmasoddá válik? Minden megváltozott, amikor Caleb Becker egy buli után részegen elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a fürkésző tekintetek elől. Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmének kereszttüzében. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik. Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől újra minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból. Különleges történet a megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről – Simone utánozhatatlan, borzongatóan kíméleten és szívekig hatoló stílusában. Hagyd hogy magával ragadjon!
 
  



Nyereményjáték



A kötet főhőse, Caleb Becker már megjárta a fiatalkorúak börtönét, és így szembe kellett néznie az amerikai igaszságszolgáltatással. A mostani játékunk során olyan tv-sorozatok karaktereiről találtok egy képet, akik szintén hasonló cipőben jártak, mint Caleb. A feladatotok, hogy felismerjétek mely sorozatból származik a kép, és beírjátok a címét a Rafflecopter dobozba. 1 példányt sorsolunk ki a könyvből. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.




A turné állomásai

05.28. – Sorok Között 05.29. – Kelly & Lupi olvas 05.31. – CBooks 06.02. – Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review